promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Míg Árpa Attila A Nagy Ő-re készül, addig a szépséges exfelesége hatalmas bejelentést tett
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tomán Szabina nem zuhant össze a válásuktól.

Biztosan sokan ismerik az üzletasszony Tomán Szabinát, hiszen A Konyhafőnök VIP és a Cápák között című műsorokban is szerepelt a képernyőn, de azt talán kevesebben tudják róla, hogy hosszú ideig Árpa Attila felesége volt.

A 42 éves szépség már tinédzserként elindult a modellpályán, és nagyjából 25 éves koráig járta folyamatosan a világot. 2005-ben ment feleségül Árpa Attilához, akitől a következő esztendőben egy lánya született. A sztárpár 2016 tavaszán adott hírt arról, hogy a házasságuk végképp zátonyra futott.

Szabina azonban ügyesen megáll a saját lábán is, ezt már több alkalommal bizonyította. Miközben exférje éppen A Nagy Ő párkereső következő évadára készül, addig szépséges egykori neje nagy bejelentést tett.

Mivel az üzletasszony az első várandóssága alatt (a második férjétől is van egy kislánya) súlyproblémákkal küszködött, megalkotott egy speciális fehérjediétát, és annak segítségével sikerült lefogynia. Ebből alkotta meg a Toman életmód-programot, illetve a franchise-rendszerben működő Toman Lifestyle céget.

Szabina az Instagram-oldalán tudatta a világgal, hogy egy új termékcsaládot hoztak létre. Kemény munka volt és sok időt emésztett fel, de most egy olyan terméket tudtak (30 napos csomag formájában) a vásárlók elé tenni, amely a bélrendszer támogatását végzi, és elősegíti egészségének visszaállítását.

Tavaly egyébként Árpa Attila volt az, aki elsőként beszélt őszintén a válásukról a Blikknek. Mint a médiaceleb elmondta, hosszasan gondolkodtak azon, hogy minden nehézség ellenére együtt maradnak, ám végül a szakítás mellett döntöttek:

„Megváltoztunk már egy idő után, hiszen tizenkét évről beszélünk. Egyszer csak azt vettük észre, hogy már nincs igazán mit mondanunk egymásnak. Kiszerettünk egymásból, igazából csak ennyi történt. Mind a ketten vagyunk annyira romantikusak és érzelmi emberek, hogy úgy gondoltuk, nem fogunk belefásulni egy olyan párosba, ahol szerelem már nincs, de ott a gyerek, meg a közös ház, és rutinból, megszokásból és kényelemből együtt maradunk.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás