promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagy Ő Annabellája végre elárulta, milyen volt Tóth Dáviddal az ágyban
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A párkereső második helyén végzett lányt az utolsó éjszakán vitte ágyba a sármos kajakos.

Tavaly nyáron forgatták, és karácsony előtt került műsorba A Nagy Ő párkereső reality negyedik magyarországi évada. Tóth Dávid kajakos végül az őzikeszemű Szalai Laura mellett döntött, ám a kapcsolat pár hónap után zátonyra futott.

Sokáig esélyes volt az a Lovas Annabella is, aki a napokban a TV2 online műsora, a nyíltON vendégeként szerepelt. Ebben kendőzetlen őszinteséggel beszélt mindenről, főként persze arról, milyen hatással volt rá a show, és ez mennyiben befolyásolta a későbbi párkapcsolatait.

Egyetlen szóval kifejezve: negatívan, hiszen Annabella a műsor óta szingli, bár rengeteg férfi ír számára még ma is üzenetet. Ezek mind jólesnek neki, ám válaszolni csak azoknak szokott, akikkel vannak közös ismerőseik, mert azok iránt nagyobb a bizalma.

„Legyen megértő, humoros, és bízzunk meg egymásban”

– emelte ki a férfiakban keresett, általa legfontosabbaknak tartott tulajdonságokat Annabella, akit meglep, hogy hányan felismerik még ma is utcán, sőt odamennek hozzá, és sajnálkoznak, illetve szurkolnak neki, hogy végre megtalálja a Nagy Őt.

Az idén már a 30. születésnapját ünneplő lány fontosnak tartotta kiemelni, hogy nem Dávid elutasítása miatt lett bezárkózó. Azt a viszonyt pár hónap után lezárta, bár amikor a kajakos és Laura szétmentek, néhány hétig nyitott lett volna a kapcsolat újramelegítésére.

Dávidot egyébként az Exatlonból ismerte meg, és azért jelentkezett a párkereső műsorba, mert nem látott más reális esélyt arra, hogy közelebb kerüljön hozzá. A srácban nem csalódott, soha nem bizonytalanodott el vele kapcsolatban, sőt az utolsó együtt töltött estét sem bánta meg.

Mint ismert, Dávid akkor ágyba vitte Annabellát, majd a kamerák természetesen szobán kívül maradtak, így a kettejük titka maradt, mi történt azon az éjszakán. De a lány most végre elárulta az igazságot, amire annyian kíváncsiak voltak:

„Sokan rákérdeznek, hogy milyen volt Dáviddal az ágyban. Sajnos, nem tudok rá válaszolni, mert gentleman volt, és nem történt közöttünk semmi, azon kívül, hogy egy ágyban aludtunk. Nincs mit megbánnom. Ha megtörtént volna, azt bántam volna meg, hiszen végül nem jöttünk össze.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás