promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon merész! A formás combjai közé is beleshetünk a Nagy Ő szexi Laurájának
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A párkereső műsor óta egyre izgatóbb fotókkal jelentkezik a barna hajú szépség.

Szalai Laura nyerte a TV2 csatornán futó párkereső reality, A Nagy Ő legutóbbi évadát. Tóth Dávid kajakossal utána viszont csak két hónapig alkottak párt, és mire a műsor adásba került, már szét is rebbentek egymástól.

A 25 éves szépség tavaly ősszel új munkahelyre talált, sőt összejött ottani főnökével, így Dáviddal (úgy látszik, az ilyen nevű férfiakhoz vonzódik) már fél éve együtt vannak. Komolyabb kérdésekről még aligha eshetett szó közöttük, bár Laura egyszer már menyasszonyi ruhában is megmutatta magát.

Legutóbb pedig egészen merész képekkel lepte meg 32 ezer Instagram-követőjét, egy tatai fotózkodáson bújt elő belőle a kisördög. Laura a friss felvételeken lábszárközépig érő csizmát, valamint krémszínű bodyt és kalapot visel, ám ezek sem tudják elvonni figyelmünket a lényegről.

A barna hajú szépség hosszú combjai alighanem mindenkit megbabonáznak, ugyanakkor a lábait úgy teszi keresztbe, hogy szinte a fehérneműje alá is beleshetünk. Laurának voltak már merész fotói, de ezek a friss képek alighanem mindegyiken túltesznek.

Később kitett az Instára egy werkfilmet is, hogy megismerhessük a fotózás kulisszatitkait, és a félperces videóban még jó pár elképesztő, izgató ruhában láthatjuk őt. Kérdés, hogy a barátja mennyire viseli jól ezeket a kitárulkozásokat.

A Blikk információi szerint a pár együtt képzeli el a jövőjét, természetesen össze is akarnak majd házasodni, néhány hónap együttjárás után azonban még korai erről beszélni. Szóba került már a gyerekvállalás is, amelyről Laura így nyilatkozott:

„Persze hogy! 30 éves korom előtt szeretnék, úgyhogy van még 5 évem.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás