promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez nekünk kicsit gyors: menyasszonyi ruhában jelentkezett be A Nagy Ő Laurája
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy bejelentésem van – híresztelte az őzikeszemű szépség.

Szalai Laurát a tavaly nyáron forgatott, de karácsony előtt leadott párkereső reality, A Nagy Ő negyedik magyarországi évadából ismerheti a közönség. Az őzikeszemű szépség elnyerte Tóth Dávid kajakos szívét – de csak két hónapra, mert pontosan ennyi ideig tartott a kapcsolat.

Laura azonban Angliából végleg hazaköltözött, munkát talált, és azzal együtt új szerelmet is. Viszonylag rövid randizás után összejött a főnökével, akit azóta már többször láthattunk felbukkanni a lány Instagram-oldalán. Most pedig Laura meglepő hírrel jelentkezett.

„ Nagy bejelentésem van…”

– posztolta ki követőinek, akik alighanem percekre elfelejthettek levegőt venni, amikor meglátták kedvencüket a világ talán legszebb menyasszonyi ruhájában. Laura kacéran és boldogan nézett bele a kamera lencséjébe, és így folytatta a bejelentését:

„Nem az, hogy férjhez megyek, hanem, hogy már tudom, hol fogom kiválasztani a ruhámat! Ma egy elképesztően gyönyörű esküvői ruhaszalonban jártam… Ami a legjobb, hogy nemcsak esküvőre, hanem egyéb alkalmakra is találtok magatoknak ruhát!”

– viccelődött Laura, egy kis reklámmal is megtoldva a posztot.

A következő bejelentkezésénél pedig már a Dávid nevű kedvesével láthatjuk, aki február végén fontos alkalmat ünnepelt, és a kezében lévő gusztusos torta tanúsága szerint erről Laura sem feledkezett meg:

„31 éveseknek is lehet meglepetés szülinapi zsúrt tartani, pláne, ha a szerelmemről van szó”

– írta a párjánál 7 évvel fiatalabb szépség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás