promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Belepirulós videó arról, ahogy a combját és popsiját simogatják A Nagy Ő Annabellájának
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A barna hajú szépség egyre inkább magára talál a műsorban elszenvedett csalódása után.

Lovas Annabella a TV2 csatorna párkereső műsorának, A Nagy Ő-nek az egyik favoritja volt. Már az elején szoros összhangba került a kajakos Tóth Dáviddal, végül azonban Szalai Laura kiütötte a nyeregből. A két lány azóta egyébként jó barátságban van egymással, nincs harag közöttük.

Annabella a tavaly decemberben leadott műsor óta közel 35 ezres követőtábort épített magának az Instagramon. Szorgalmasan posztolgat is számukra, ráadásul egyre merészebb, pikánsabb tartalmakat.

Legutóbb például egy szépészeti kezelésen járt, amelyről rövidke videót is készített. Annabella hason fekve látható egy ágyon, miközben a melleit csupán egy lepedő takarja, piros tangája viszont többször is felvillan a háttérben.

A legizgalmasabb maga a kezelés, hiszen a realitysztárnak éppen a combját és a fenekét simogatják egy műszerrel, de olyan finom gyengédséggel, hogy egy szerelmes férfi sem tudná különben.

„Félidőhöz értünk, tegnap elvégeztük az 5. kezelést a klinikán! Popsi és comb területeket céloztunk meg, ugyanis a kezelés által visszaszerezhető a fiatalosan rugalmas, feszes bőr, akár az arcon, akár a test többi részén is, és segítséget nyújt a kontúrosabb, karcsúbb alak elérésében is!”

– világított rá Annabella arra, hogy miért vetette magát alá a kellemesen izgatónak tűnő procedúrának. A 29 éves szépség egyébként férfitársaság nélkül mutogatja magát a közösségi oldalán, és ebből arra lehet következtetni, hogy A Nagy Ő óta sem kopogtatott be hozzá a szerelem. Próbálkozók persze folyamatosan vannak, a mostani popsi-simogatós videójára is érkezett egy meghívás koktélozásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás