promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pucéran, törött csontokkal: így találták meg a magyar hírességet
Borítókép:  profimedia.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Itt a vége:a rendőrség büntetőeljárást indít az ügyben.

Egy idősebb férfi kapálni indult, majd egy váratlan vendéggel találkozott az ültetvényén. Ott találták meg ugyanis azt a magyar valóságshow-sztárt, aki barátnőjével egy úgynevezett „tea szeánszon" vett részt, aminek csúnya vége lett.

2022. július 10-én egy nem mindennapi rendezvényre került sor Siklós közelében. Az esemény után a Baranya megyei rendőrség egy eltűnt nő után nyomozott, viszont mivel az július 11-én előkerült, visszavonták a körözést. A Velvet információi szerint a két hazai híresség, akik ezen az eseményen részt vettek, nem egyszerre távoztak a helyszínről. Egyikük ugyanis a szeánsz ideje alatt rosszul lett, őt akkor kórházba szállították.

A páros másik tagja viszont ijedtében az erdőbe menekült, ahol másnap reggel öntudatlanul, törött csontokkal és meztelenül talált rá egy idős úr, aki a saját szőlőültetvényére indult.

„Egy hozzá közelálló, szintén ismert hölgyet is meghívtak a szeánszra, ő azonban nemet mondott. Tudomása szerint a barátnőjének szilánkosra tört a bokája, és a bordája is eltört. Sürgősségi osztályra került"

– nyilatkozta a Velvet informátora.

A résztvevők kiléte ismeretlen, azonban a nőt, aki megszervezte a titkos találkozót, a rendőrség őrizetbe vette. A megtartott szeánsz részleteit a rendőrség büntetőeljárás keretein belül vizsgálja.

A Blikk friss értesülései szerint a sérült nő – aki korábban a ValóVilágban szerepelt – komoly, hatórás műtéten van túl, életveszélyes állapotban találták meg. A szeánszon egy bizonyos főzetet, Ayahuascát ittak, ami hallucinációkat is okozhat. Egyfajta spirituális szeánszot szerettek volna tartani, ám a dolgok kicsúsztak a kezeik közül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás