promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex sem bírta szó nélkül hagyni Opitz Barbi meztelen videós botrányát
Borítókép:  youtube.com/LélekKözösség Peller Mariannal (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex elég keményen reagált Opitz Barbi nagy port kavaró ügyére.

Pár napja hatalmas botrányba keveredett a 2016-os X-Faktor győztese, Opitz Barbi, ugyanis kikerült róla az internetre egy meztelen videó, amit annak idején még az expasijának küldött bizalmi alapon. Az énekesnő annyit mondott a kellemetlen helyzetről, hogy nem gondolta volna, hogy bármikor is visszaél majd egykori szerelme az intim felvétellel – de sajnos végül így lett, és talán nincs is olyan ember az országban, aki jelenleg nem éppen ezen csámcsog.

Volt, aki Opitz Barbit hibáztatta ezért, hiszen egyesek szerint alapból is butaság volt pucér videót küldenie magáról, de bőven akadtak olyanok is, akik az expasiját szidták, mivel valóban gusztustalan húzás valakiről meztelen felvételeket kiszivárogtatni.

Most az X-Faktor jelenlegi mentora, ByeAlex is megszólalt az üggyel kapcsolatban, és egy elég határozott véleményt fogalmazott meg.

„akik most nevetgélnek az opitz barbi ügyén, szerintem filléres képmutatók. nehezen tudom elképzelni, hogy mióta net meg telefonok léteznek, emberpárok nem küldenek egymásnak 1-1 intim üzenetet.

előfordulhat, hogy a szerelem miatt aztán mégis rossz döntéseket hozunk meg… sajnos ennek az áldozata lett barbi…

őszintén remélem, hogy még a jövőbeli buszbérletre való árát is leperli arról a csicskáról, aki ilyet tett vele… milyen férfi az ilyen?”

írta ByeAlex a közösségi oldalán.

ByeAlexnek teljes mértékben igaza van abban, hogy nem szabad valakit elítélni azért, mert pucér felvételeket küld a párjának, hiszen egy kapcsolatba minden belefér, amit a szerelmesek jónak látnak, és ehhez senkinek nincs köze.

Ráadásul sokan azzal a gondolattal is egyetértettek, hogy Opitz Barbinak be kéne perelnie az exét, aki miatt kikerült róla az internetre az intim videó, hiszen egy súlyos büntetés biztos, hogy másokat is eltántorítana egy hasonlóan gusztustalan és felháborító gaztettől.

Ha valaki esetleg támogatni akarja Opitz Barbit, az nézze meg a legújabb klipjét, hátha a hatalmas megtekintés láttán kicsit jobb kedvre derül, és átérzi, hogy mennyien szeretik őt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás