promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi már a meztelen videója miatt retteg – reggel még klippremierje volt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kikerült az internetre Opitz Barbi egyik videója, amin meztelenül látható.

Opitz Barbi élete körül még délelőtt minden rendben volt. Az énekesnő az RTL Klub Reggeli című műsorába látogatott el, hogy bemutassa a friss szerzeményét a tőle megszokott reaggaton stílusban.

A „Csak te” című dalt Burai Krisztián jegyzi. A forgatás egy része stúdióban zajlott, de a videóban feltűnik a budaörsi Kőhegy festői tája is, ahol a férfi főszereplő, Kovács Ricsi influenszer, TikTokker is látható.

Az is téma volt, hogy Barbinak rengeteg koncertje van, bár nagyon szeretne eljutni nyaralni, a vakáció kedvéért nem szívesen mondana le egy fellépést sem.

Nem igazán gondolta senki, hogy a reggeli interjú után késő délután teljesen megfordul vele a világ. Sajnos egy kompromittáló videó került nyilvánosságra az énekesnőről, amin meztelenül látható.  

„Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak. Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott”

- írta Opitz Barbi a hivatalos közleményében.

Az énekesnőt természetesen borzalmasan megviselték a történtek, és nem gondolta, hogy egyszer az, aki szerette így hátba fogja támadni. Opitz Barbi azért is fordul a nyilvánossághoz, mert fel akarja az emberek figyelmét hívni arra, hogy ne essenek ebbe a csapdába, és gondolják meg kinek szavaznak bizalmat az életben.

Az énekesnő a rendőrséghez fordult, és megteszi a megfelelő jogi lépéseket. Így sajnos a klippremierje nem sikerült túl felhőtlenre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás