promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyilvános flörtölés a TV2 műsorában: Kasza Tibi műsorában akarták felszedni a dögös játékost
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar énekes kiszemelte magának a szemrevaló játékoslányt.

A Pénzt vagy éveket keddi adásában Lékai-Kiss Ramóna és Vanya Tímea próbálták meg megtippelni vadidegenek életkorát. A két színésznő őrületes hangulatot csinált a TV2 stúdiójában, sokszor még Kasza Tibi is dőlt a nevetéstől. Ramóna és Tímea végül 1 millió 425 ezer forinttal távoztak a műsorból.

A szerdai adásban Heatlie Dávid és Fehér Holló szállnak versenybe a 10 millió forintos fődíjért, de biztosak lehetünk benne, hogy ők sem fogják elvinni a teljes összeget. A két zenész is hasonlóan nagyokat fognak tévedni a játék során, mint L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga, de ez talán azzal is magyarázható, hogy Fehér Hollót fejét szinte azonnal elcsavarja az egyik dögös játékos.

Miután a fiatal lány a műsorban elmondja, hogy jelenleg nem él párkapcsolatban, Holló azonnal engedélyt kér Kasza Tibitől, hogy hadd mehessen fel a pódiumra, hogy bemutatkozzon a leányzónak. Persze a műsor szabályai ezt szigorúan tiltják, de láttunk már olyanra példát, hogy egy sztárjátékos felment a pódiumra, hogy kezet csókoljon valakinek.

Hogy aztán Fehér Holló nyilvános flörtölése tetszik-e a lánynak, és kialakul-e valami köztük már a Pénzt vagy éveket stúdiójában, az az esti adásban kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás