promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Intim fotó került elő Kulcsár Edináról és G.w.M-ről, még Gáspár Evelin sem jutott szóhoz
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina és G.w.M kirakták róla a fotót, és egyből felrobbant az internet.

Kulcsár Edina év elején jelentette be, hogy Csutival elválnak útjaik, majd néhány nappal később a közösségi oldalán bemutatta újdonsült szerelmét, Varga Márkot, művésznevén G.w.M-et, akivel azóta össze is költöztek. Bár a sajtó és a bulvárfogyasztók hetekig csámcsogtak a szerelmesek botrányos válásain, mostanra lecsillapodtak a kedélyek, hiszen azóta Szabó Zsófiék is szakítottak, így most van más, aki központi figyelemnek örvend.

Edina és G.w.M minden bizonnyal nagyon élvezik a problémáktól és pletykáktól mentes hétköznapokat, és most, hogy végre megérkezett a nyár, úgy döntöttek, elutaznak valahova külföldre, és gyönyörű tengerparton pihenik ki az elmúlt időszak fáradalmait. Azt ugyan nem tudni, hogy a szerelmesek hol romantikáznak éppen, de több meseszép fotót is posztoltak már a közösségi oldalaikra.

Edina és Márk most először utaztak el kettesben külföldre, és szemmel láthatóan remekül érzik magukat - bárhol is vannak. Insta Story-jukban intim pillanatokat is megosztottak a követőikkel, G.w.M például szerelmesen puszilgatja Edina arcát az egyik felvételen, míg egy másikon romantikusan Edina vállára hajtja a fejét.

Az alábbi fotóra rengeteg lájk és komment érkezett már, többek között Gáspár Evelin is egy kék szívecske emojival szólt hozzá a bejegyzéshez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás