promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: Jakupcsek Gabriella befejezte
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lezárul egy korszak a magyar televíziózás történetében.

Magyarország egyik legismertebb televíziós személyisége, Jakupcsek Gabriella négy év után távozik az ATV-től. A Blikk információi szerint a műsorvezető közös megegyezéssel hagyja ott a csatornát.

„Négy sikeres közös év után úgy döntöttünk, hogy ősszel nem készítünk új adásokat Jakupcsek Gabriella eddigi műsoraiból. A közérzeti talkshow műfajt, amit ő képvisel, pihentetni szeretnénk, mivel csökkenő nézettséget hozott”

– mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, aki hozzátette, hogy a Jakupcsek Plusz eddigi adásainak ismétlése továbbra is látható lesz az ATV Spirit-en.

Jakupcsek Gabriella ezek után szabadúszóként folytatja, és bármikor készen áll arra, hogy a Jakupcsek Plusz című talkshowhoz hasonló műsorokat készítsen a csapatával.

„Szerintem egy ilyen közérzeti talkshow komoly értéket képviselhet, sőt, helye is van a magyar televíziózásban, így a csapatom és én bármikor készen állunk egy ilyen típusú műsor folytatására, mert elképesztő mennyiségű történet van a tarsolyunkban. Valóban remek négy év volt, közös siker, szívügyem volt ez a műsor, de most nyitott vagyok arra, hogy máshogyan folytassam”

- fogalmazott a műsorvezető.

A Jakupcsek Plusz nem csak pozitív nézői visszajelzéseket, de komoly szakmai elismeréseket is kapott: 2020-ban és 2021-ben is a legjobb talkshow kategóriában jelölték a Televíziós Újságírók Díjára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás