promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ijesztő: követik Tóth Andit? Nyilvánosan fakadt ki az énekesnő, elmondta, milyen fura dolgokat él át az elmúlt időszakban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi nyilvánosan beszélt arról, hogy mi történik vele néha az autópályán.

Tóth Andi olyan autót kapott, amelyet nagyon nehéz nem észrevenni a közlekedés során Magyarországon. A vadítóan zöld Mustang azóta az énekesnő egyik védjegye, valószínűleg ha meglátjuk ezt a járművet szerte az országban, azonnal tudjuk, hogy ki vezeti. És nagy valószínűséggel nem is fogunk tévedni.

Tóth Andi rengeteg fotót posztolt már a közösségi oldalain az autóval, sőt, korábban még azt is megtudhattuk, hogy "cicapaci"-nak becézi Mustángját. Az autó amúgy elképesztően passzol az énekesnő személyiségéhez, és ezt már több rajongó is megjegyezte.

Ám nagyon úgy tűnik, hogy sokan visszaélnek azzal, hogy ráismernek Tóth Andira vezetés közben. Az énekesnő most az Instagramján számolt be elképesztő eseményekről, amelyek megtörténtek vele az elmúlt időszakban.

Tóth Andi arról számolt be, hogy sokan a nyomába erednek, hogy lássák őt az autóban, és még olyanok is akadnak, akik egy darabig akkor is követik, ha kitér előlük direkt.

Mint írja:

"Autópályán vagyunk, felismeritek a kocsit, jöttök bele a s*ggembe. Kitérek jobbra, hogy elmehess, de nem mész el. Lejössz, megint a s*ggembe jössz... Én értem, hogy ez iizgi, de k*rvára nem vicces! Nem gyerekjáték. Az autópályán vagyunk, gyerekek! Ilyeneket nem csinálunk... nem jössz bele a s*ggembe, mert ha van valami előttem és fékezek, akkor belém jössz. Ne! Léci!"

Tóth Andi amúgy egyik újabb klipjébe is belefúzte az autót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás