promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra rákos lett az Omega gitárosa, műteni kellett
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Visszatért Molnár György Elefánt daganatos betegsége, azonnal műteni kellett.

Egymást érik a tragédiák az Omega-együttesnél. Nagyjából másfél év leforgása alatt három tagját is elvesztette a zenekar: Benkő László és Mihály Tamás után Kóbor János halt meg. Az együttes dobosa, Debreczeni Ferenc szintén betegeskedik, most pedig kiderült, hogy Molnár György Elefánt szervezetébe visszatért a daganatos betegség, ami miatt azonnal meg kellett műteni.

„Sajnos, igaz, Gyurinak hólyagrákja volt, ezért kellett műteni”

- erősítette meg a hírt a Blikk-nek az együttes menedzsere.

Trunkos András elmondta, hogy az operáció sikeres volt, és a zenész már jó állapotban van.

„Egy darabig még bent kell maradnia, és utána is jó pár hónapig oda kell figyelni magára és muszáj pihennie. Most a gyógyulása a legfontosabb, amelyben a családja maximálisan segíti őt. Nagyon köszönjük az aggódó üzeneteket, de Gyuri most pihen, nem szeretne nyilatkozni, de biztosan örül annak, hogy ennyien szeretik. (...) Reméljük, minél hamarabb otthon lehet már. Legutóbb arról beszéltünk, hogy az augusztusi koncerten milyen dalokkal állnak színpadra. Őt ismerve, ahogy olyan állapotban lesz, gitárt ragad és gyakorolni kezd”

- utalt ezzel a menedzser az augusztus 12. és 14. között, Őriszentpéteren megrendezésre kerülő 60 év 60 dal című rockfesztiválra, amelyen az Omegára fognak emlékezni az együttes legendás slágereivel. Az eseményen nagyon sokan fognak fellépni a zenekar pályatársai közül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás