promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor nem bírta szó nélkül hagyni, így reagált a hatalmas botrányra
Borítókép:  youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan dolog történt, ami láthatóan Krausz Gábort is rendesen kiakasztotta.

Magyar idő szerint hétfő hajnalban lezajlott a 94. Oscar-díjátadó, ami egy elég botrányos pillanatot hozott a nézőknek, ugyanis Will Smith élő adásban pofozta fel nagy erővel a színpadon Chris Rockot, amiért a komikus elsütött egy viccet a színész feleségével kapcsolatban. Azóta is erről beszél az egész világ, ami érthető, hiszen egészen sokkoló, hogy ilyesmi megtörténhet – most pedig Tóth Gabi férje, Krausz Gábor is megosztotta a véleményét az esetről.

„Akár »hollywood« akár nem, az erőszak nem megoldás semmire... DE! Ebbe a k*rva nagy PC világban is tartsuk tiszteletben a másikat, főleg nem poénkodunk betegséggel... egy sz*r poén kedvéért pláne nem! Erről a pofonról beszéltem nemrég... Nem lehet következmények nélkül mocskolódni a szólásszabadság nevében. Nem lehet!!”

– írta egy Insta Storyban Krausz Gábor, aki még egy képet is mellékelt Will Smith pofonjáról.

Úgy tűnik, hogy a sztárséfet is eléggé megosztotta az Oscar-gála nagy port kavaró pillanata, hiszen egyik oldalnak sem lehet teljes mértékben igazat adni: Chris Rocknak nem kellett volna Jada Pinkett Smith betegség miatt kihullott hajával poénkodnia (még akkor sem, ha kifejezetten enyhe viccről volt szó, és valószínűleg nem is tudott a dologról), Will Smith-nek meg nem szabadott volna erőszakhoz folyamodnia, miközben a feleségét védte – a világsztár azóta bocsánatot kért a pofonért, a humorista pedig állítólag nem akarja feljelenteni őt.

Itt lehet megnézni az Oscar-díjátadón lezajlott botrányos jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás