promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen baki: tényleg így ért véget Puzsér Róbert és Berki Krisztián harca?
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert elárulta, hogy mi lett annak a pernek a végeredménye, amit Berki Krisztián évekkel ezelőtt indított ellene.

Berki Krisztián annak idején kijelentette, hogy börtönbe záratja Puzsér Róbertet, ráadásul nem csupán saját maga miatt, hanem a családja, illetve a többi híresség nevében is, akiket a kritikus szerinte megsértett és megalázott a félelmet nem ismerő véleményével – de úgy tűnik, hogy akadt ennél fontosabb dolga is Berki Krisztiánnak, ugyanis Puzsér Róbert most kifejezetten meglepő információt osztott meg a nyilvánossággal.

„Megkaptam a bíróság értesítését arról, hogy miután Berki Krisztián nem jelent meg az általa indított per esedékes tárgyalásán, távollétére pedig nem adott magyarázatot, a kettőnk közt zajló jogi eljárás ezzel megszűnt. Két év sem telt el a proteinsámán azt illető nyilvános fogadkozása óta, hogy börtönbe zárat engem. Nos, immár tény, hogy amint a tömegközlekedés büntetőfékezéssel való megrendszabályozása, úgy ez sem jött össze neki. Az egyetlen fennmaradó kérdés, hogy legalább önmagát képes-e lecsukatni. Hajrá, Krisztián!”

írta Puzsér Róbert.

A legtöbben valószínűleg nem erre számítottak, hiszen Berki Krisztián olyan motiváltnak és határozottnak tűnt ezzel kapcsolatban, hogy egyesek ténylegesen elkezdtek aggódni Puzsér Róbert szabadságáért – de végül a kritikus „győzött”, ráadásul ezek szerint egy csúnya baki miatt, hiszen ellenfele elfelejtett szólni, hogy nem tud ott lenni a tárgyaláson, így megszűnt a jogi eljárás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás