promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kibékült Kulcsár Edina és Csuti - G.w.M nem is volt ott a különleges eseményen
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon tényleg rendeződni tud Szabó András Csuti és Kulcsár Edina kapcsolata, vagy csak a családi esemény miatt békültek ki egy kis időre?

A bulvármédiában anno szinte mindenki Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szakításával volt elfoglalva. A hír akkor robbant még nagyobbat, amikor kiderült, hogy előbbi már új párt is talált magának G.w.M, azaz Várga Márk személyében.

A rapper nagy rajongótáborral rendelkezett, de még neki is fura volt, hogy hirtelen az összes magazin címlapján ő szerepelt Edinával.

Kulcsár Edina és az exe között nagy a feszültség, de most elsőre úgy néz ki, hogy rendezni tudják ezt. Az egykori szerelmesek együtt jelentek meg Edina húgának, Reninek az esküvőjén. Ide G.w.M nem volt meghívva.

Állítólag Csuti és az exe külön érkeztek meg, de aztán egy családként vettek részt a különleges eseményen.

„Nem volt feszült a légkör, minden rendben ment. Ott voltak velünk a gyerekeink, Medox és Nina is. Azt kell mondjam, szülőként jelesre vizsgáztunk”

- nyilatkozta a Blikknek Csuti, akinek az azért nehéz pillanat volt, amikor a pár örök hűséget és szerelmet fogadott egymásnak, mert előtörtek belőle az érzelmek.

Szóval Csuti és Edina is éretten viselkedtek, de vajon ez mindig így lesz? Annyi biztos, hogy előbbi valószínűleg soha nem lesz jóban az exe új szerelmével.

G.w.M közben nem olyan rég azt nyilatkozta, hogy sose volt még ilyen szerelmes, és érzi a pillangókat a pocakjában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás