promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelint nem engedték be abba az étterembe, ahová Nádai Anikót és a párját igen
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó és Hajmásy Péter tarthatott ott bulit, de Gáspár Evelint és a párját még enni sem engedték be.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter nem rég megtartották a babaváró bulijukat. Bizony rossz hírt kaptak, de ez egy afféle idézőjeles rossz hír volt. A sztárpáros nagyon azt akarta, hogy kislányuk szülessen, de végül fiúk lesz.

Természetesen Nádai Anikó és a párja is iszonyatosan örült, és nem foglalkoznak jelenleg semmi mással, csak hogy egészséges legyen a gyerek.

Anikó és Péter a Gigi's Budapest nevű helyen tartották a babavárót Budapesten. A 168.hu szúrta ki, hogy Gáspár Evelinnek és a párjának nincs túl jó véleménye a helyről.

„nem vagyok jó véleménnyel. A nyáron szerettünk volna menni a párommal, és nem engedtek be minket... Velem ilyen sosem történt, általában szeretik ezek a felkapott helyek, ha »ismertebb emberek mennek oda«, reklám stb. Aztán hallottam mástól is már, hogy nem engedték be, mert nem volt szimpatikus a személyzetnek.”

- fejtette ki a véleményét Győzike lánya Instagramon.

A Google értékelések között van sok külföldi, aki 1 csillagra értékelte az étteremet, de akadt olyan is, aki 5 csillagot adott neki.

Az biztos, hogy Nádai Anikó és Hajmásy Péter nagyon jól érezték magukat.

Gáspár Evelin nem rég meg is mutatta az új szerelmét Instagramon, és most ráadásul annál is boldogabb, mivel sikerült a cukrász vizsgája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás