promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Merci mellet és bugyit villantott, jól állnak neki az intim pink ruhadarabok
Borítókép:  GWMMUSIC Production / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Való Világ egykori botrányhőse nem szégyenlősködik a való életben sem.

Cedes művésznéven kezdett zenei karrierbe VV Merci, aki a Való Világ tizedik szériájában vált ismertté. A pályáját a rapper G.w.M egyengeti, aki körül – a Kulcsár Edinához fűződő kapcsolata miatt – mostanában forr a levegő.

Persze, VV Merci élete sem állóvíz, hiszen januárban pornográfnak nevezhető felvételek kerültek elő róla, az ügyet pedig a bevállalós csaj nem is igyekezett elkenni. Jól számolt, amikor azzal kalkulált, hogy minden csoda három napig tart, hiszen a téma idehaza már rég nem téma.

„Az Én életem, engedjétek meg, hogy úgy éljem, ahogy nekem tetszik… Ne akarjátok mindenkire azt a szűklátókörű életmódotokat ráerőltetni, amiben TI éltek… Amúgy meg nem láttatok újat, a villában is láthattatok meztelenül. Az, hogy az Én életembe mi fér bele és mi nem, azt kérlek, hagyjátok rám”

– reagált a pikáns tartalomra VV Merci. Aki később azt is megerősítette, hogy a felnőttfilmes múltjáról természetesen a párja is tudott, így odahaza sem okozott perpatvart a nagy leleplezés.

Cedes azóta egyébként inkább az énekesi karrierjére koncentrál, több videója is kikerült a GWMMUSIC Production YouTube-oldalára. Persze nem zárkózik el attól sem, hogy néha izgalmas fotókkal lepje meg közel 80 ezer Instagram-követőjét, ahogyan az a napokban is történt.

VV Merci rózsaszín pillangónak álcázta magát, legalábbis a sminkje olyasmire sikerült, bár az arcáról könnyen lejjebb csúszik a tekintetünk. A szőkeség pink topja szépen kiemeli gömbölyű melleit, még lentebb pedig a rózsaszín bugyija varázsolja igazán forróvá a látványt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás