promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erre szórja el a Való Világos nyereményét VV Vivi? Most őszintén mesélt a dolgokról
Borítókép:  Szilágyi Vivien official - vivien_szilagyi_ - RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár Szilágyi Vivien sokat utazik, de meg is dolgozik ezért, szóval nem a nyereményét éli fel.

Anno hatalmas meglepetést okozott azzal VV Vivi, hogy ő lett a Való Világ 10 győztese, mivel rengetegen esélytelennek tartották. Így övé lett a főnyeremény, az az a 36 millió forint, és a tudat, hogy a játékban végül ő lett a legszimpatikusabb a nézők számára.

Szilágyi Vivi anno elmondta, hogy a pénzből arra is fog áldozni, hogy megcsináltassa a melleit. Ezt be is tartotta, ahogyan azt is, hogy a legjobb barátjának, VV Robinak besegített az autóvásárlásba.

A VV10 győztese szerint ha ingyenes lenne mellműtét, akkor a nők 99 százaléka kés alá feküdne, mert így éreznék igazán jól magukat a bőrükben.

Mostanában sokan látják Instagramon, hogy VV Vivi rengeteget utazgat: Milánó, Párizs, és ha úgy van, drága dolgokat is vesz magának.

A VV10 nyertese szerette volna tisztázni, hogy nem a nyereményét herdálja el, hanem keményen megdolgozik azért, hogy hétvégenként felfedezhesse a világot.

„Dolgozom, rengeteget, szóval van pénzem, nem herdálom el. Péntektől vasárnapig általában mindig elutazom Európán belül, és élvezem az életet. Még nincsen gyerekem, nincsen párkapcsolatom, szóval miért ne?”

- idézte a 24.hu a Való Világ nyertesét, aki a Reggeli című műsorban számolt be arról, hogy mi a helyzet vele mostanság.

Szilágyi Vivivel ott volt VV Robi is, akit a nézők láthattak A Konyhafőnök VIP legutóbbi évadában. A Való Világ ezüstérmese bármixerként és fodrászként is dolgozik, valamint hamarosan megjelenik az első dala.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás