promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stana Alexandra határozottan állítja: nem hibáztatja magát a történtek miatt
Borítókép:  YouTube.com/Borsonline (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Stana Alexandra kifejtette hogyan látja saját szerepét Horváth Gréta és Meggyes Dávid válásában.

Stana Alexandra mostmár tisztán látja, hogy mi zajlik körülötte: Horváth Gréta és Meggyes Dávid válása miatt egyre többen keresik fel és sok otrombaságot próbálnak ráaggatni. A táncosnő most egyértelműen állást foglalt és azt is kifejtette, hogyan tekint a Dáviddal való jövőjére. 

Stana Alexandrát a Dancing with the Stars során ismerhettük meg, de akkor még hírneve nem duzzadt ekkorára. Hála Horváth Gréta és Meggyes Dávid válásának, ma már rengeteget forog szóban a neve. Dávid ugyanis nem egyszer lépett fére az egykori kapcsolatából, most pedig a táncosnő mellett kötött ki. 

Alexandra Köcse Györggyel való párkapcsolata végét elmondása szerint a különböző elképzelések okozták: volt társa ugyanis külföldön tervezte az életét. Azt már korábban elmesélte, hogy Dáviddal hogyan találkoztak, de most Horváth Gréta válásában lévő szerepéről is kifejtette véleményét. 

„Sajnálom, hogy a nyakába zúdítanak mindent, és rossz színben tüntetik fel, pedig soha nem írt nekem tolakodó üzeneteket. Amint éreztük, hogy itt már alakulhat valami, hazament, és elmondta Grétának, hogy szeretne elköltözni. Nem gondolom, hogy elszerettem a párjától, ahogy beállítják. Volt egy nem túl jól működő kapcsolata, és ő lépett; nem élt párhuzamos életet”

- árulta el az előadóművésznő. 

Hozzátette, hogy még túl korai lenne kijelenti, hogy párkapcsolatban vannak Dáviddal, mert közös szerelmi történetük igazán csak egy hónapja indult, de szeretne nyitottan hozzáállni a lehetőségekhez és meglátják majd mi alakul. Ami pedig saját oldalát illeti, a családalapításról is megosztott néhány elképzelést:

„Nem nyomasztja a lelkemet, mi lesz, ha fel kell áldoznom a karrieremet, mert mindent elértem, amit szerettem volna. Családcentrikus vagyok, nagyon szeretnék anyuka lenni, remélem, megadatik majd. Ha lesz gyerekem, már nem szívesen mennék vissza a színpadra, de a táncoktatás abszolút összefér a gyerekvállalással.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás