promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyiban és topban mutatta meg magát A Nagy Ő szívét elnyerő Laura – mindent megér a látvány!
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A lány hazaköltözött Angliából, munkát vállalt, és rögtön összejött a főnökével.

Szalai Laura félig-meddig kívülállóként nyerte meg A Nagy Ő párkereső reality legutóbbi évadát. A TV2 csatornán futó műsorba menet közben szállt be, és végül a sokáig tuti befutónak tűnő Lovas Annabellát is legyőzve hódította el a kajakos Tóth Dávid szívét.

Mire a műsor decemberben adásba került, az álompár már szakított is. Ugyanakkor viszont – meglepő fordulatként – Laura és Annabella szinte a legjobb barátnők lettek, és mind a mai napig naponta felhívják egymást és sűrűn találkoznak.

Minderről a két lány első közös élő Instagram-bejelentkezésében hallhattunk, amelyet a jövőben alighanem még jó néhány követ. A csajok kissé fáradtnak tűntek, de csupán azért, mert a napot mindketten végigdolgozták, ezért is került a live este fél 9-re.

Annabella marketinges, Laura pedig értékesítő, és míg előbbi egyelőre a sebeit nyalogatja, addig utóbbi már rég bepasizott. Azt egyikük sem tudja, hogy Dávid jelenleg szingli-e, ám ha együtt lenne valakivel, azt sem árulnák el senkinek – közölték diszkréten.

„Nem illettünk össze, és ezt én már egy hónap után éreztem. Augusztus végén szakítottunk, aztán szeptemberben elkezdtem dolgozni a jelenlegi munkahelyemen, és összejöttem az ottani főnökömmel”

– beszélt nyíltan Laura a magánéletéről, hozzátéve, hogy Dávid után nem ugrott rögtön a másik férfi karjaiba. Novemberig csak szimpátia volt közöttük, majd december elején randiztak először egy vacsorán, és azóta együtt vannak.

Laura egyébként betartotta A Nagy Ő-nek tett ígéretét, vagyis hazaköltözött Angliából. Ott elsősorban egyetemre járt, de mellette volt stylist, ruhabolti eladó, órajavító, animátor és szállodai recepciós, vagyis sok minden.

Egyelőre fogalmunk sincs, tervez-e tartósabb médiakarriert, mindenesetre a 31 ezer Instagram-követőjét igyekszik folyamatosan minőségi tartalmakkal ellátni. Nemrég például szürke színű bugyi-top kombinációban mutatta meg magát, ami azért nagy szó, mert a párkeresőben is ritkán láthattuk így villantani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás