Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Óriási fordulat: végül alaposan összemelegedett A Nagy Ő édes párosa!

Óriási fordulat: végül alaposan összemelegedett A Nagy Ő édes párosa!

Színes

Óriási fordulat: végül alaposan összemelegedett A Nagy Ő édes párosa!

Színes

Promotions 17:36

Évek múlva majd együtt szeretnének babázni, pedig nem így indult a kapcsolatuk.

Kissé langyosan indult, de drámai végjátékot hozott A Nagy Ő negyedik magyarországi évada a TV2-n. A kajakos olimpikon Tóth Dávid óriási vargabetűk után végül a biztos befutónak tűnő Annabella helyett a kívülről a villába csöppent Laura mellett tette le a voksát.

A nyáron felvett műsor epizódjait decemberben adták le, és alig ért véget a reality, máris közölték, hogy A Nagy Ő álompárja külön folytatja életét. Nem nagy meglepetés, hogy a románc mindössze két hónapig tartott.

„Egy idő után elbeszéltünk egymás mellett, és arra lettem figyelmes, hogy egyre többet agyalok azon, hogy valami nem stimmel. Augusztus vége felé külön töltöttünk pár napot: Dávid elment edzőtáborba, én pedig a barátnőimmel a Balatonra. Amikor újra láttuk egymást, én a nyakába ugrottam, ő viszont mintha már nem ugyanaz az ember lett volna, teljesen közömbös volt”

– duzzogott Laura, aki ezek szerint valóban örök szerelmet remélt a párkereső műsortól. Tóth Dávid pedig így indokolta a pálfordulását:

„Két hónapig voltunk együtt, és ez idő alatt rájöttünk, hogy nem passzolunk igazán egymáshoz. Kijöttek a különbségek, bizonyos dolgokban más volt a nézőpontunk, sokszor elbeszéltünk egymás mellett, végül rá kellett jönnünk, hogy nem illünk igazán össze.”

A történetnek elvileg itt véget kellett volna érnie, de a sors más forgatókönyvet talált ki. A Nagy Ő édes párosa, az egyaránt dobott Laura és Annabella ugyanis egymásra találtak. No, nem élettársként, hanem öribari barátnőkként.

A Blikk információi szerint a két lány mostanában sülve-főve együtt van, pedig a műsorban óriási riválisokként tekintettek egymásra. A közös sors azonban összekovácsolhatta őket, az például döbbenetes, hogy Laura és Annabella A Nagy Ő utolsó részét már egymás társaságában nézték.

És itt nem állnak meg, ugyanis közös thaiföldi vakációzást terveznek, sőt évek múlva majd együtt szeretnének babázni is. Szerdán pedig (január 19-én) közös live műsort terveznek, hogy megválaszolják a rajongók sok-sok felmerült kérdését.

Borítókép: TV2/A Nagy Ő - Bachelor