promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halle Berry titokban megházasodott? Sokat sejtető képet rakott ki a színésznő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem kell megijedni Halle Berry mégsem kelt el. A színésznő meglepő fotót posztolt, amiről mindenki azt hitte, hogy férjhez ment, de úgy tűnik, csak megviccelte a követőit.

A fotón Van Hunttal látható egy olyan helyszínen, ami akár esküvői szertartásra is tökéletes, mivel egy trópusi helyen lévő kápolna lehet. A színésznő egy hosszú ruhát visel és egy virág koszorút, ami persze, nem a leghagyományosabb esküvői ruha, de Hawaiin megállná a helyét. A kép mellé azt írta: "Igen, most már hivatalos." A bejegyzés után pedig özönleni kezdtek a gratulációk és hitetlenkedő kommentek. Igaz, azóta Halle Berry beismerte, hogy az egész csak átverés volt, valójában csak mókáztak egyet az újév kezdetén.

A színésznő 2020 augusztusában utalt először arra, hogy új férfi van az életében, majd posztolt egy közös fotót is, a következő hónapban pedig megerősítette, hogy egy párt alkotnak. Hivatalosan 2021-ben jelentek meg együtt az Oscar-gála vörös szőnyegén. 

December elején pedig arról beszélt a People-nek, hogy élete szerelmét találta meg Van Huntban. 

"Az első filmem rendezése mellett megtaláltam életem szerelmét is, és tudom, hogy ez igaz, érzem, hogy igaz."

Halle Berry korábban feleségül ment Olivier Martinezhez, majd 2015-ben szakítottak. Martinezzel való kapcsolata előtt David Justice volt MLB-játékos és Eric Benét énekes/színész volt a párja. Két gyermeke van, lánya, Nahla 13 éves és a fia, Maceo 8.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás