promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien bevállalta: olyan apró fehérneműben pózolt, hogy ennyi erővel meztelen is lehetett volna – fotó
Borítókép:  Vasvári Vivien / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien megint pillanatok alatt felforrósította a hangulatot egy dögös képpel, amin falatnyi fehérneműben láthatjuk őt.

A Feleségek luxuskivitelben című reality műsor egykori szereplője, Vasvári Vivien mostanában kifejezetten kegyes a követőihez, hiszen folyton brutálszexi fotókkal örvendezteti meg őket. Volt, hogy szinte dominaként pózolt, illetve a hatalmas melleit és a kerek fenekét is előtérbe helyezte számunkra pár pikáns poszt erejéig, és most sem okozott csalódást a kiéhezett rajongóinak.

Vasvári Vivien fekete, csipkés fehérneműben pózolt, és a vadító ruhadarab annyira aprócska volt, hogy szinte semmit sem hagyott a fantáziának – ez pedig tökéletesen elég volt ahhoz, hogy máris megkapjuk az év eddigi legcsábítóbb képét, amin egyszerűen észbontóan fest a gyönyörű híresség.

Mondani sem kell, hogy Vasvári Vivien bevállalós posztja rögtön megtette a hatását, hiszen sokak szerint ő az ország egyik legszebb nője, így mindig örülnek az emberek, ha egy kicsit többet láthatnak belőle – az alábbi fotó láttán pedig reménykedhetünk benne, hogy ez még csak a kezdet, és 2022-ben még ennél is forróbb posztokkal fog jelentkezni a sztár:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás