promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián hülyét csinált magából egész évben, és hülyére kereste magát vele – celebnaptár 2021
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ilyen volt Berki Krisztián 2021-es éve, amiben bohóckodott a TV-ben, kirúgták, apa lett, aztán otthagyta a feleségét; mindezt a pénzért.

Celebnaptár rovatunkban a Promotions.hu olvasóinak kedvenc hírességeit vesszük sorra, hogy mi történt velük a 2021-es esztendőben. A celebekkel kapcsolatos egész éves történésekről havi lebontásban olvashattok, majd minden etap végén az adott celebbel kapcsolatos legolvasottabb hírt találhatjátok. Nézzük, milyen volt Berki Krisztián 2021-es éve!

Január:

A több ellenséggel és gyűlölködővel, mint csodálóval és rajongóval rendelkező Berki Krisztián az év elején azt az ”örömhírt” osztotta meg a közösségi oldalán, hogy egy úgynevezett örök+1 éves szerződést kötött a LifeTV-vel.

Február:

Februárban aztán a LifeTV Bréking című műsorában Berki Krisztián reagált Tóth Gabi egyik korábbi beszólására, ami egy nyilvános eseményen viselt szőrmével volt kapcsolatos. Persze Berki úgy vágott vissza az énekesnőnek, hogy abban hatalmas igazságok voltak.

Később pedig ugyanebben a műsorban a magyarok egyik tradicionális karácsonyi ételéhez, a töltött káposztához hasonlította Tóth Andi és Szabó Ádám azóta már véget ért kapcsolatát, és azt is elárulta, hogy miért.

Március:

Berki Krisztián és felesége állandó szereplője volt a LifeTV Van életünk című műsorának, melyben egyszer a híresség a birkákhoz hasonlította a követőit. Később ugyanebben a műsorban derült ki, hogy a spermaszáma szinte egyenlő a nullával; mégis valahogy sikerült gyereket nemzeni Mazsinak.

Nem sokkal később a LifeTV kirúgta Berkit, később meg is indokolták, hogy miért. Persze mindennek semmi köze nem volt ahhoz a büntetőfékezős botrányhoz, ami már 2018 óta húzódott. Idén márciusban az ügyészség indítványt tett Krisztiánnal szemben végrehajtandó börtönbüntetésre, a közügyektől-, valamint a járművezetéstől eltiltásra. Ugyancsak ebben a hónapban történt, hogy a megosztó celeb viccet csinált a büntetőfékezéséből, amit ugyan páran jó poénnak könyveltek el, de sokan felháborodtak rajta.

Április:

Büntetőfékezéses ügye miatt sokan támadták Berkit, köztük az ország éles nyelvű kritikusa, Puzsér Róbert is, de még egy hazai punkzenekar, a Központi Hatalom is, akik imádnák, ha valaki ciánt adna a hírességnek. A húsvét sem telhetett el Berki Krisztián nélkül, aki újra elővette a híres „herevasalásos-történetet”.

Ebben a hónapban indult el Krisztián és Mazsi saját divatmárkája, a True as You, amit a Maldív-szigeteken ünnepeltek meg. Nem sokkal később kiderült, hogy Mazsi babát vár; persze a szülők ezt már jóval korábban megtudták: a büszke kismama Valentin-napon árulta el férjének az örömhírt.

Május:

Krisztián nagyon izgatott lett, miután megtudta, hogy gyermeke születik Mazsitól, és biztosan tudta, hogy fogják őt hívni, ha kisfiú lesz. Persze, mint az utána kiderült, a Berki-házaspár egy kislányt vár.

Krisztiánnal ebben a hónapban egy kisebb kellemetlenség is történt, ugyanis majdnem összecsinálta magát egy játszótéren.

A hírességről köztudott, hogy rendszeresen fogad, ami van, hogy rengeteg potyapénzt hoz neki, de az is megesik, hogy jelentős összeget bukik el vele. Májusban is 3 nap alatt 6 millió forintja landolt a süllyesztőben, aztán valahogy mégis 2 és fél milliós pluszra jött ki; utóbbi miatt alaposan szétszedték a kommentelők.

Június:

A nyár elején újabb fejlemények jöttek Berki büntetőfékezéses ügyével kapcsolatban, majd Mazsival együtt egy ultrahangos felvételen megmutatták születendő gyermeküket.

Krisztián júniusban többször is magára haragította az embereket, először egy fotóval, amin szájra puszit adott a kislányának, majd egy olyan képével, ami az egyik ausztriai vidámparkban, a Familypark-ban készült.

Július:

Július elején Berki Krisztián felesége kifakadt a közösségi oldalán, miután a kommentelők beszóltak neki a mellei miatt. Közben Krisztián arról posztolt, hogy a Balatonon kimentett két fiút, akik egy kétszemélyes kajakkal borultak bele a vízbe.

Nyár közepén meglepő fordulatról számoltak be Berki büntetőfékezős ügyével kapcsolatban a magyar sajtóban, majd megszületett a bírói döntés, és kiderült, milyen ítéletet kapott a híresség.

Augusztus:

Augusztusban Berkiék bejelentették, hogy két év után új helyre költöznek.

Szeptember:

A költözésükhöz kötődött egy fogadás is, amely során Krisztián elvesztette egyik szeretett tárgyát. Az ősz első hónapjában Berkit folyamatosan támadták a kommentelők, például amiatt a fotó miatt is, amin azzal a Bentley-vel pózolt, amivel büntetőfékezett. De a híresség azon videója is kiakasztotta az internet népét, amiben leoltott egy taxist.

Ebben a hónapban Berki Krisztián visszatért a TV-be is, de persze nem úgy, ahogy azt sokan először gondolták. A szeptemberi hónapot aztán egy nyilvános vallomással zárta, amiben kimondta, hogy függő.

Október:

A Halloween-re való készülődés közben Krisztián úgy gondolta, kipróbálja, milyen érzés várandósnak lenni, ezért terhes pocakot növesztett, és kiposztolta a közösségi oldalára.

Közben Mazsi arról beszélt, hogy a terhessége alatt sok volt a kapcsolatukban a hullámvölgy, és többször felmerült a válás. Amikor viszont éppen nem veszekedtek, akkor arról tanácskoztak, hogy mi is legyen születendő kislányuk neve, de mivel nem tudtak döntésre jutni, egy számmisztikushoz fordultak segítségért.

A hónap végén Krisztián érdekes fotót osztott meg magáról: megmutatta, hogyan nézett ki gyerekkorában.

November:

Novemberben ismét felröppent a pletyka arról, hogy Berkiék nem sokkal a szülés előtt szakítottak, aztán ezt a híresztelést megcáfolta, mikor a házaspár arról posztolt, hogy szeretkezéssel próbálják meg beindítani a szülést.

Első közös gyermekük világra jövetelét élőben közvetítették, amiért egy bizonyos összeget kértek. Ezzel komoly felháborodást okoztak az embereknél, amit csak tovább tetézett, mikor felmerült annak a gyanúja, hogy Krisztiánék átverték a nézőiket, és egy előre felvett szülést adtak le nekik élő közvetítésként. Később persze Krisztián tiszta vizet öntött a pohárba.

Az ősz utolsó hónapjának végén több olyan gyanús jel mutatott arra, hogy Krisztián és Mazsi szakítottak, de sokak szerint csak egy kamubalhét robbantottak ki a közösségi oldalaikon, hogy a sajtó felfigyeljen rájuk, és aztán eladhassanak egy sztorit annak, aki a legtöbbet ajánlja nekik. Decemberben aztán címlapra is kerültek.

December:

Az év utolsó hónapjában aztán az egyik jól fizető bulvárlap címlapján felbukkant a Berki-házaspár, és ahogy az várható volt, egy exkluzív interjúban mondták el, mi is történt a házasságukkal.

Krisztiánék aztán ismét kihúzták a gyufát, mert kitették a közösségi oldalukra, hogy másfél hónapos kislányukat elvitték Kökény Attila koncertjére. Sokak szerint ez nem volt egy jó ötlet.

Berki Krisztiánék 2021-es kalendáriumát az alábbi fotóval zárjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás