promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hatalmas népszerűség miatt romlott meg Berki Krisztiánék házassága?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki végre őszintén beszél arról, miért távolodtak el Mazsival egymástól.

Régóta tudni, sejteni lehetett, hogy baj van Berki Krisztián házasságával. A férfi azonban az év végi ünnepekhez közeledve érezte csak úgy, hogy a problémáikról a közvélemény előtt is beszélni fog.

Mielőtt megszületett az első közös gyerekük, Berki és felesége, Mazsi látszólag teljes harmóniában élt. Az élőben közvetített szülés aztán sokakban kiverte a biztosítékot, és – mindettől talán nem teljesen függetlenül – utána a sztárpár kapcsolata rohamos romlásnak indult.

Berki Krisztián egy időre „eltűnt” az Instagramról, és nem igazán posztolt közös anyagokat se a feleségével, se a babával, most azonban álomcsaládként bukkantak fel a HOT! Magazin év végi számában.

Boldogan mosolyognak a címlapon, látszólag gondtalanul borulnak össze, egyedül a cím rontja el az idilli összképet. „Megmentik a házasságukat” – állítják a lapban, és Berki mindezt az Instagramra kirakott posztjában is kinyilvánítja.

„Amikor egy párnak babája születik, az nagyon sok változást hoz az életükbe. Változik a karakterük, változik az aktuális élethelyzetük, ezért elengedhetetlenül változik a kapcsolatuk jellege. Meg kell tanulni az új helyzetben két új személyiségnek egy új kapcsolódási formában együtt élni”

– tekintette át a helyzetet Berki meglepően őszintén és higgadtan. Finom utalást tesz arra is, hogy Mazsit talán gyermekágyi depresszió sújtotta az elmúlt hetekben, és ennek is része lehetett az eltávolodásukban.

„Az apák ugyanolyan belső lelki utat járnak be, de sok férfinek nehéz ezt kimutatni, vagy beszélni róla. A magával szemben támasztott elvárást befolyásolja a saját szülői mintája, a társadalmi elvárások, jelen esetben a népszerűség okozta nyomás”

– olvasható a posztban, amelyben a férfi egyértelművé teszi, hogy nem akar kibújni a felelősség alól, hanem magát is „bűnösnek” tartja a kialakult helyzetért.

„Megmentjük ezt a családot!”

– írta optimistán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás