promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lezárult a háború Hódi Pamela és Berki Krisztián között? - Így végződött a per
Borítókép:  YouTube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hódi Pamela és Berki Krisztián megpróbálta egymás között lerendezni a helyzetet, de végül bíróságra vitték a konfliktust - most pedig született egy ítélet.

Tóth-Hódi Pamela és Berki Krisztián gyermekelhelyezési perének története úgy tűnik a végéhez közeledik. Közös lányuk, Natasa Zselyke elhelyezésével kapcsolatban régóta zajlik a vita közöttük, először próbáltak megállapodás alapján kiegyezni, de végül ez nem jött össze, ugyanis Berki meggondolta magát és kiszállt. 

[[cikk1]]

Aztán maradt a bíróság... Másfél éven keresztül zajló bírósági látogatások után nemrég feltették a pontot az i-re, bár az ítélet még nem jogerős. 

Az ítélet tartalmával elégedett vagyok, és amint jogerős lesz, szívesen nyilatkozom is róla, ám addig nem szeretnék többet mondani.

– kezdte el mesélni a Blikknek Hódi Pamela. 

[[cikk2]]

Natasa 2013-ban született, négy évre rá azonban már úgy döntött Berki Krisztián és Hódi Pamela, hogy szétválnak. Olyannyira nem tudtak megegyezni az elhelyezés részleteiben, hogy közel másfél évig jártak bíróságra.

2017 szeptemberében jött egy olyan bírósági végzés, hogy 50-50 százalék legyen a gyermekfelügyelet. Ezt akkor adja meg a bíróság, ha a felek között jó a kapcsolattartás és a kommunikáció. Sajnos, még erre a végzésre kell hagyatkoznunk, holott igazából mi soha semmiben nem értünk egyet

– nyilatkozta nemrég Pamela Hajdú Péternek a Frizbi című műsorban, ahol így folytatta:

 Ezt támadtam meg, pedig nem szerettem volna. Az egésznek, annak, hogy miért járunk a bíróságra, van előzménye. Korábban elmentünk az én ügyvédemhez, fél éven keresztül minden héten jártunk hozzá, és elmondtuk, mit szeretnénk. Krisztián három dologhoz ragaszkodott, én egyhez, végül megegyeztünk és aláírtuk a papírokat.

Az elhelyezésnek olyan részleteiben nem tudtak megegyezni, mint a láthatási díj és a tartási összeg – végül mindkettőben Hódi Pamela, az édesanya javára döntött a bíróság.

[[cikk3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás