promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián végre tiszta vizet öntött a pohárba – Élő adásban mondta el az igazságot!
Borítókép:  Berki Krisztián / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pár napja az egész országot izgalomban tartotta Berki Mazsi szülése, amit elvileg élőben közvetítettek, de sokak szerint ez hazugság volt.

Rengeteg támadást kapott az utóbbi napokban Berki Krisztián és Mazsi, hiszen sokaknak nem tetszett, hogy élőben közvetítették a babájuk születésének intim pillanatait, ráadásul még pénzt is kértek érte – az pedig kifejezetten hatalmas botrányt okozott, mikor páran azzal vádolták meg őket, hogy átverték az embereket, és valójában nem is élő volt az adás, hanem egy előre elkészített felvétel.

Berki Krisztián ma reggel a Mokkában tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, hogy amit sokan beszűrődő napfénynek néztek a felvételeken, valójában egy mellettük lévő szülőszobából jöttek, amiben szintén éppen egy anyuka adott életet a gyermekének – így megbuktak a vádak, amik szerint Berkiék gyereke még nappal született meg, de csak este adták le a videót.

Berki Krisztián azt is felfedte végre, hogy végül mi lett a kislánya neve, így véget érhetnek a találgatások, hiszen hivatalossá vált a sztárpár választása: Berki Emma Katerina.

Itt lehet megnézni a teljes interjút Berki Krisztiánnal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás