promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy az öröm Berki Krisztiánéknál, még pezsgőt is bontottak a Maldív-szigeteken
Borítókép:  Berki Mazsi és Berki Krisztián / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas bejelentést tett Berki Krisztián és Mazsi, ugyanis elindult a saját divatmárkájuk, a True as You.

Berki Krisztiánt az utóbbi hetekben kicsit sem kerülték el a botrányok, hiszen kirúgták a Life TV-től, és még az évekkel ezelőtti „büntetőfékezős” ügyét is újra elővették. Ezek után a meseszép Maldív-szigetekre ment feleségével, Berki Mazsival, akivel jól látható módon igazán remekül érzik magukat – viszont nem csupán pihenéssel töltik az időt, ugyanis nagy dolgot közöltek a követőikkel, amihez még pezsgőt is bontottak.

Kiderült, hogy Berki Krisztián és Berki Mazsi egy saját divatmárkát indítanak True as You, azaz Igaz, mint Te néven. A kollekciójuk főleg azoknak szól, akik önmagukat akarják adni kompromisszumok nélkül. Arról is van szó a márka honlapján, hogy miért pont a Berki házaspár a tökéletes arra, hogy népszerűsítsék ezeket a termékeket és a mögöttük álló üzenetet:

„A True as You megtalálta a hazai két legönazonosabb közszereplőt Berki Mazsi Renátát és Berki Krisztiánt. Ők az a páros ma Magyarországon, akik a legigazabbak. És hogy miben? A szerelmükben, az érzéseikben és abban, amit közvetítenek. Merik vállalni azt akik, merik vállalni az öltözködésüket, merik vállalni a szerelmüket, merik vállalni az esetleges hibáikat. A True as You egyértelműen Velük tud azonosulni. Ha csak egy picit is belegondolsz, pontosan láthatod, hogy egyénileg is, akár mint »A Berki«, akár mint »Berki Mazsi« és együtt is, a jelenlegi vagy a lehetséges jövőbeli pároddal képviselheted azokat az értékeket, szabadságot, amit Ők is képviselnek.”

Lehet, hogy sokaknak éppenséggel a fenti szöveg fogja elvenni a kedvét a vásárlástól, pedig a ruhadarabok valódi magyar termékek, hiszen a tervezéstől egészen a csomagolásig Magyarországon készülnek.

A honlapon található ruhák között van például 48.900 Ft-ért dzseki és 24.900 Ft-os szoknya is, szóval kicsit zsebbe nyúlós a dolog, de ha egy pillanatig is úgy éreznénk, hogy drága termékekről van szó, csak jelenjen meg lelki szemeink előtt Berki Krisztián, miközben azt mondja, hogy: „Gyerekek... a minőséget meg kell fizetni!”

Itt lehet megtekinteni a nagy bejelentést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás