Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Berki elárulta, melyik szigeten koktélozgatnak most Mazsival

Berki elárulta, melyik szigeten koktélozgatnak most Mazsival

Gasztro & Tourism

Berki elárulta, melyik szigeten koktélozgatnak most Mazsival

Gasztro & Tourism

Promotions 16:16

Berki Krsztián Istagram oldalán mutatta meg, melyik egzotikus helyen nyaralnak most Mazsival. A posztban a celeb éppen koktélokat szürcsölget a szálloda medencéjében, ami persze sokaknál ismét kiverte a biztosítékot. 

Ahogy korábban már megírtuk, Berkiék ismét egy egzotikus utat vettek célba, hogy elutazzanak pihenni egy kicsit. Azt viszont eddig nem árulták el, hol fognak vakációzni. Mazsi még egy játékot is indított az Instagram oldalán, ahol arról lehetett szavazni, melyik úticélt választották. Azóta viszont csak úgy ömlenek Berkiék közösségi oldalain a képek a nyaralástól. A celebek, ahogyan korábban már többször, ezúttal is a Maldív-szigeteket választották, csak most Constance Moofushi szigetén pihenik ki a fáradalmakat. Volt is mit kipihenni Berkinek a büntetőfékezés-üggyel, és a  Life TV-től való távozása után. 

"Na gyerekek amikor télidőben be vonszoljátok magatokat a “medancéba” na akkor ne felejtsetek el legalább 2 italt magatokkal vinni....Aki összekeverné melyik a jobb vagy a bal (mint oly sokszor én) annak kifejezetten két egyforma italt ajánlok. Na most amikor már bent vagy és elhelyezkedtetek na akkor a két italt az egyik és másik kezedben kell, hogy tartsátok..... Eddig meg van? Jó! Ezután, amikor jobbra fordulsz arra nézelődni.... vagy amikor balra fordulsz ott nézni valakit vagy valamit akkor szinte energiamentesen tudtok italozni hiszen még csak a kezeteket sem kell felemelnetek! Ezt a tippet ma ingyen adtam, szép napot zsiványok."

Mazsi egy Tik-Tok videót is feltöltött az Instagram oldalára az utazásról. 

Borítókép: Profimedia