promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő fordulat Berki Krisztián „büntetőfékezős” ügyében
Borítókép:  Berki Krisztián / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már a bíróságon tárgyalják Berki Krisztián nagy port kavaró „büntetőfékezős” ügyét, ami miatt akár börtönbe is kerülhet.

Még 2018-ban történt Berki Krisztián „büntetőfékezős” balesete, ami során éppen szerelmével, Mazsival utaztak egy gyönyörű Bentley-ben, megelőztek egy buszt, ami nem akarta elengedni őket, majd ezek után viszonylag hirtelen megálltak előtte, aminek az lett a következménye, hogy a tömegközlekedési jármű hátulról nekik ütközött. Egyesek szerint ez büntetőfékezés volt a híresség részéről, de tagadja a vádakat – az ügyészség most letöltendő börtönbüntetést kért Berkire, aki meglepő dolgokat mondott a tárgyaláson.

„Szlovákiából egy kirándulásról érkeztem haza. A Pünkösdfürdő utcánál tapasztaltam, hogy a busz jobbra indexel, lehúzódik, de nem engedte, hogy megelőzzem. Utólag tudtam meg, hogy szabálytalanul akartam előzni, ezt nem tudtam. Szerettem volna minél hamarabb túlesni az előzésen, úgy éreztem, hogy a sofőr nem szimpatizál… erőszakos, agresszív vezetési stílusa volt. Végül kielőztem, visszatértem a sávomba, akkor szólt a feleségem, hogy megérkeztünk. A feleségem a térképem, a navigációm, egy házat akartunk megnézni, oda mentünk. Láttam, hogy a lakópark kapuja zárva van, a másik oldalon pedig egy pocsolya volt, ezért a szervizútra akartam kanyarodni, a tükörben láttam, hogy a busz nem lassít, majd belém jött”

– idézi Berki Krisztiánt a Blikk.

Sokan meglepő fordulatként tekintettek arra, mikor ezek után Berki Krisztián bevallotta, hogy a megengedettnél 20-35 százalékkal gyorsabban vezetett, ráadásul olyan szakaszon előzte meg a buszt, ahol nem is szabadott volna. Mikor a bíró kérdőre vonta őt, állítólag csak egy kényszeredett nevetés hagyta el a sztár száját – ráadásul az előző, és a mostani vallomásában vannak ellentmondások, de ezeket elvileg sikerült végül tisztázni.

Egyelőre nem került pont a nagy port kavaró ügy végére, de Berkiék valószínűleg abban reménykednek, hogy nem börtönbüntetés lesz a vége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás