promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi lesz Emmával? Már a baba miatt is áll a bál a Berki család körül
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A másfél hónapos kislányt buliba vitték, és ezen rengetegen felháborodtak.

Mozgalmas heteken van túl Berki Krisztián és a felesége, Mazsi. A sztárpárnak november legelején született meg a kislánya, a mindössze másfél hónapos Emma Katerina pedig máris komoly szereplővé vált a közösségi médiában.

Már a világra jövetele sem volt mindennapi, hiszen nem sokkal előtte röppent fel a hír, hogy Berkiék szakítottak. Erről később kiderült, hogy nem igaz, decemberben viszont elismerték, hogy szükség van a házasságuk rendbe tételére.

A kislány kapcsán sokaknál már az is kiverte a biztosítékot, hogy a születését (csúsztatott) élő közvetítésben nézhették azok, akik fizettek érte. Most pedig azért áll a bál, mert a pár Kökény Attila koncertjén, kisebb tömeg közepette tűnt fel Emmával.

„Hát, én nem vinnék ilyen pici babát ennyi ember közé járvány idején. De hát van, aki nem tud kínjában mit csinálni, mindig a középpontban kell lennie”

– kapta meg Berki az egyik hozzászólótól az Instagramon, de mások is „gratuláltak” ahhoz, hogy a csecsemőt sikerült veszélyes helyzetbe sodorniuk.

„Ez a kisbaba alig volt még otthon, mióta megszületett. Mi sem vagyunk otthonülős emberek, de a kislányunk is téli baba volt, és bizony az első hetekben nem sokat voltunk kint. Plusz nem vittük nagyon emberek közé, csak a szűk család láthatta, pedig akkoriban Covid sem volt még. A hangos zenét már nem is említem inkább, biztos élvezte”

– jegyezte meg epésen egy újabb kommentelő. Vajon Berki tud olyat tenni, ami nem bosszantja fel ennyire az embereket? Szándékosan vagy szándéktalanul, de folyton megosztó helyzetekbe keveredik.

„Gratulálok, ti bármit megtesztek ezzel a kicsivel! Mi jön legközelebb, hullámvasút? Gondolom, mekkora élmény lehetett neki… Csak magatokra gondoltok mindig, ennyi ember közé vinni, pont most…”

– bosszankodott egy másik hozzászóló. Akadt persze olyan is, aki nem kerített ekkora feneket a dolognak, mégpedig a saját példájából kiindulva:

„Ugyan, mi baja lesz annak a babának? Nálunk az a szokás, hogy a tejfakasztó buli akkor van, amikor a baba is hazaér. 8-an vagyunk testvérek, mindenkinek férje, gyerekei, 40 fő a szűk család, de mindkét gyerekem átélte az ünneplést, semmi bajuk”

– védte meg Mazsiékat egy anyuka.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás