promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián majdnem összecsinálta magát egy játszótéren
Borítókép:  Berki Krisztián / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon kellemetlen dolog történt Berki Krisztiánnal, de ő még ebből is menőzést tudott kivácsolni, hiába végződött majdnem összemocskolt nadrággal a játszótéri eset.

Rengeteg fontos esemény zajlott le az utóbbi időben Berki Krisztián életében, hiszen kirúgták a Life TV-től; kiderült, hogy ismét apuka lesz; illetve egyebek között újra előkerült a „büntetőfékezős” ügye is, ami miatt a mai napig rengeteg támadást kap.

Aki követi őt Instagramon, az tudja, hogy a posztjai jelentős részét a menőzés teszi ki, és ez meglepő módon most is így van, pedig majdnem összecsinálta magát a Városligeti Nagyjátszótéren, mert nem volt nála se apró, se bankkártya, hogy használhassa az ottani WC-t.

„Ha nincs apród vagy nincs bankkártyád mint ahogy Nekem (20 ezresem van csak) sem volt.... akkor bizony összecsinálod magad..... Nyugi-nyugi mielőtt örülnének egy kislány apukájától kaptam egy 100-t köszönöm”

– írta Berki Krisztián.

Úgy látszik, hogy a sok pénz tényleg nem egyenlő a boldogsággal, hiszen hiába volt Berki Krisztiánnál „csak” húszezres, mégis mindössze egy százas kellett neki ahhoz, hogy ne mocskolja össze a nadrágját. Még kellemetlen baleset is lehetett volna a történet vége, ha nincs ott az a jólelkű apuka, aki kisegítette őt, szóval hatalmas szerencséje volt a hírességnek – a rosszakarói legnagyobb bánatára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás