Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Berki Krisztiánék nem akárhogy árulták el, hogy kisfiút vagy kislányt várnak – fotó

Berki Krisztiánék nem akárhogy árulták el, hogy kisfiút vagy kislányt várnak – fotó

Színes

Berki Krisztiánék nem akárhogy árulták el, hogy kisfiút vagy kislányt várnak – fotó

Színes

Baranyecz János 11:31

Berki Krisztián és Mazsi felfedték, hogy milyen nemű lesz a hamarosan érkező első közös babájuk, ráadásul nem akármilyen módon.

Berkiék megtalálták egymásban a tökéletes párt, hiszen jóban-rosszban kitartanak a másik mellett, legyen az akár egy „büntetőfékezős” ügy, egy csúnya kirúgás vagy a folyamatos harc Puzsér Róberttel.

Berki Krisztián és Berki Mazsi nemrég hatalmas örömhírt jelentettek be, ugyanis kiderült, hogy első közös gyermeküket várják és már nagyon izgatottak az új családtag érkezése miatt. Sőt, azt is elárulták, hogy ha kisfiú lesz a jövevény, akkor őt is Krisztiánnak fogják hívni, mint az apját – de végül nem így alakult.

„Kislányunk lesz! Ez az érzés leírhatatlan, amit érzek! Még mindig hihetetlen, hogy édesanya leszek, hogy szerelemünk gyümölcse úgy döntött leszületik hozzánk Berki Krisztián. Egy kis angyal édesanyja leszek”

– írta Berki Mazsi az Insta-oldalán.

Berki Krisztiánék egy úgynevezett gender reveal party keretein belül fedték fel a vendégeik számára, hogy kislányt várnak. Rendesen megadták a módját, ugyanis nem csupán egy, hanem rögtön három összejövetelt tartottak, hogy mindenkinek elújságolhassák a fantasztikus hírt.

„A járvány miatt, valamint a baba és az én védelmem érdekében úgy döntöttünk, a vendégeink három turnusban érkezzenek. Elsőként a klasszikus lufipukkasztós változatot választottuk, majd még kétszer a konfettidurrantást a pici nemének felfedésekor, vagyis azt, hogy amilyen színű konfetti hullik ki a lufiból, vagy a konfettiágyúból (kék vagy rózsaszínű), az mutatja meg, lányunk vagy fiunk lesz-e”

mesélte Berki Mazsi.

Borítókép: Berki Mazsi és Berki Krisztián / Profimedia