promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián okoskodni próbált, majd porig alázta őt egy kommentelő
Borítókép:  Berki Krisztián / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Krisztiántól már meszokhattuk a nagy szavakat és az okoskodást, de most egy bátor kommentelő letörte kicsit a szarvait egy jól irányzott beszólással.

Aki követi Berki Krisztiánt, az tudja, hogy a reklámok, nagyzolás és az idilli családi pillanatok mellett néha mély gondolatokat, életigazságokat, illetve tanácsokat is meg szokott osztani a közönséggel. Van, hogy egyes mondatai egészen pozitív visszajelzést kapnak, de akadnak olyanok is, amik kicsit kiakasztják az embereket – most az utóbbira kaptunk példát.

„Az emberek 3 arcot hordanak:

  • Az első arcod az, amelyiket a világnak mutatod.
  • A második arcod az, amelyiket a szeretteidnek mutatod.
  • A harmadik arcod az, amelyiket senkinek sem mutatod. Ez az arcod tükrözi azt az embert, aki valójában vagy.

Én nem hordok »arcokat, állarcokat« és nincs szűrő a számon”

– írta felfoghatatlan bölcsességgel Berki Krisztián, majd egy kommentelő kicsit megalázó, de bizonyos szempontból edukációs jelleggel rávilágított egy olyan hibájára, ami sok szempontból egészen ciki:

„Az álarc az egy »l«. Általános iskola 2.osztály...”

Persze könnyen lehet, hogy Berki Krisztián egy zseni, aki direkt eteti a trollokat ilyen apróságokkal, hogy tudjanak mivel foglalkozni, miközben ő nevetve nézegeti a hozzászólásokat – hiszen nemrég elárulta, hogy ő a negatív kommentekből merít motivációt, szóval nincs értelme beszólogatni neki.

Itt lehet megtekinteni Berki Krisztián motivációs posztját:

Nem ez az első eset, hogy Berki Krisztiánnak meggyűlt a baja a helyesírással, hiszen nemrég egy másik bejegyzésével is akadtak komoly gondok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás