promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hiába támadják sokan Berki Krisztiánt, őt pontosan ez motiválja
Borítókép:  Berki Krisztián / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy nem érdemes betámadni Berki Krisztiánt, ugyanis a „parasztok” negatív kommentjeiből csak motivációt kovácsol magának.

Berki Krisztiánnal mostanában elég sok érdekes dolog történt, ugyanis pár héttel ezelőtt újra elővették a többéves„büntetőfékezős” ügyét, majd kirúgták a Life TV-től, aztán a feleségével, Berki Mazsival együtt óriási örömhírt osztottak meg a világgal: valóra vált a hosszú ideje dédelgetett álmuk, és első közös gyermeküket várják.

A híresség természetesen nagyon boldog emiatt, viszont a kommentelők még ebben a helyzetben is könyörtelenek vele, hiszen folyamatosan kapja a durva beszólásokat. Ezeket a gyűlölködő embereket Berki Krisztián rendszerint egy elmés (néhol egészen kemény) válasszal lerendezi, de most kicsit bővebben is beszélt a támadásokról, és arról, hogyan érintik őt.

„Rengeteg negatív kommentelő elfelejti, hogy másoknak is vannak érzései... és nem mindenki kezeli a felé irányuló haragot úgy mint Én... Én a felém irányuló negatív sokszor paraszt stílust haragot a saját magam motivációmmá alakítom át... Igen ki merem mondani, nem lennék ennyire fókuszált és motivált ha a parasztok eltűnnének az oldalamról”

– írta Berki Krisztián, aki ezzel elárulta, hogy teljesen felesleges sértegetni őt, hiszen csak erőt és motivációt merít az ilyen üzenetekből.

Azt nem tudjuk, hogy a fent idézett íráshoz miért egy olyan videót rakott ki, ahol egy takarítókocsit tologat, de az biztos, hogy vannak olyanok, akik mindig is arra vágytak, hogy lássák Berki Krisztián fizikai munka közben, szóval íme:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás