promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztiánék a válást fontolgatják?
Borítókép:  Tv2 / Mokka (Screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi őszintén vallott kapcsolatukról: a terhessége alatt sok hullámvölgy volt, többször felmerült a válás is.

Berki Krisztián és felesége, Renáta, azaz Mazsi a Tv2 reggeli műsorának vendége volt, ahol amellett, hogy megtudhattuk, Mazsi nagyon kívánós, házasságukról is vallottak. Mint mondták, sok hullámvölgy volt a várandósság alatt, a hormonok tomboltak, és bizony olyan időszakok is voltak, amikor még a válás is felmerült a sztárpár életében. 

„Voltak olyan időszakok, amikor azt mondtuk mindketten, hogy jobban járnánk, ha elválnánk”

– mondta Mazsi, majd Berki Krisztián kérdezték a műsorvezetők. Meglátása szerint ez csak a terhesség következménye, alapvetően jól megvannak és szerinte nem fognak elválni.

„Nagyon fent tudsz lenni és nagyon lent. Amennyire tudsz valakit szeretni, ugyanarra az ellenpólusra is eltudsz jutni. Hogy egy konkrét példát mondja, volt reggel hat körül egy kis együttlét, együtt voltunk kis erotikus töltettel, majd már a kocsiban összevesztünk idefele, most pedig megint nagyon jóban vagyunk”

– fogalmazott Berki, aki néhány napja azt is elárulta: a szülést élőben közvetítik majd.

„Hónapok óta különböző szülési videókkal álmodom és fekszem le, így azt gondolom, ha a feleségemnek ekkora segítség, hogy ilyen videókat láthat, szeretném, hogy élőben közvetítsek. A testkamera nem zavaró senkinek. Így mind a határon túli magyarok, mind pedig a magyarországi követőink, leendő anyukák, apajelöltek láthatják, ahogy két ismert ember közös életének legfontosabb órái telnek. Mindazt, hogyan éljük meg, hogy küzdünk és hogyan örülünk a gyermekünk születésének”

– nyilatkozta Krisztián.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás