promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: Berki Krisztián veszített, alig akarta elhinni – videó
Borítókép:  Berki Krisztián / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián belement egy fogadásba, de nem kellett volna, ugyanis elveszített valamit, ami nagyon fontos volt számára.

Aki követi Berki Krisztiánt, az tudja, hogy a napjai nem csupán abból állnak, hogy gyúr, botrányokba keveredik, polgárokat pukkaszt, illetve a családjával van, hanem szerencsejátékozni is szeret. Rengetegszer elújságolta már, milyen sokat nyert az utóbbi időszakban különböző fogadásokkal, bár az is megesett, hogy hatalmasat bukott – most pedig kiderült, hogy időnként nemcsak pénzben fogad, hanem számára különleges jelentőséggel bíró tárgyakban is.

Berki Krisztián éppen új helyre költözik, és nagyon úgy tűnik, hogy rendesen összehaverkodott az ebben segítő munkásokkal, ugyanis az egyikkel elég érdekes fogadást kötött: megbeszélték, hogy ha a férfi képes százat dekázni egy, a híresség számára elég fontos focilabdával, akkor megkapja azt – és ez össze is jött neki, ráadásul videó is készült a kellemetlen esetről.

Berki Krisztián alig hitt a szemének, ugyanis szinte biztos volt benne, hogy megnyeri a fogadást, de sajnos nem így lett. Át kellett adnia szeretett focilabdáját a költöztetőnek, pedig állítólag rengeteg szerencsét és pénzt hozott neki az elmúlt hetekben, hónapokban. Persze gratulált is a teljesítmény miatt, de sejthető, hogy közben nem volt egészen őszinte a mosolya.

Itt lehet megtekinteni, ahogy Berki Krisztián elbukja a fogadást, és ezzel a labdáját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás