promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: Berki Krisztián komoly döntést hozott, új korszak kezdődik az életében
Borítókép:  Berki Mazsi és Berki Krisztián / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián és Berki Mazsi már jó ideje készültek a nagy napra, ami most végre eljött.

Évek óta Berki Krisztiántól hangos a sajtó, hiszen bármit is csinál, abból szinte mindig botrány kerekedik: a büntetőfékezős ügyétől kezdve, a Life TV-től való kirúgásán át, egészen a Hódi Pamelával folytatott peréig mindig valami olyan dolog történt vele, ami nagy port kavart – most pedig eljött az ideje annak, hogy komoly változást eszközöljön az életén.

Berki Krisztián megosztotta a több mint 330 ezer főt számláló követőtáborával, hogy két év után új helyre költözik várandós szerelmével, Berki Mazsival – és igaz, hogy egész héten saját maguk pakolgatták dobozba a dolgaikat, de a cipekedést már egy költöztető cégre bízták.

Egy kommentelő tudni véli, hogy azért döntött így a sztárpár, mert ahol eddig laktak, ott elég pocsék, poros volt az út, így nagyon rossz lett volna babakocsival közlekedni rajta, ezért végül a költözést tartották a legjobb megoldásnak.

A terhessége 31. hetében járó Berki Mazsi Insta Storyban már elárulta, hogy egy igazán gyönyörű környezetben találtak új otthont maguknak, és nagyon boldog.

Itt lehet megtekinteni Berki Krisztián posztját, amin azokkal a férfiakkal pózol, akik segítettek nekik költözködni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás