promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztiánnak élete legfontosabb csatáját kell megvívnia
Borítókép:  Berki Krisztián / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hódi Pamela a közös gyermekük felügyeleti joga miatt beperelte Berki Krisztiánt, aki készen áll a harcra a bíróságon, és nem adja fel.

Sokáig úgy tűnt, hogy rendben vannak a dolgok Hódi Pamela és Berki Krisztián között a több évvel ezelőtti szakításuk óta, hiszen szépen nevelték közös gyermeküket, de most minden jel arra utal, hogy elég komoly gondjuk akadt: kiderült, hogy Hódi Pamela beperelte egykori párját a kis Nati felügyeleti joga miatt – az influencer nem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, de Berki Krisztián nem tartotta magában a véleményét.

„Végtelenül sajnálom, hogy a gyermekem édesanyja a láthatásomat szeretné csökkenteni. Feljelentett, azt szeretné, ha a jövőben csak kéthetente két napot láthatnám a kislányomat, pedig a közös szülői felügyelet jó hatással volt Natira. Értetlenül állok a történtek előtt, hiszen amikor az anyukáját hat hétre Ázsiába szólította a munkája, túlzás nélkül kijelenthetem, gond nélkül mindent meg tudtam oldani, jól teljesítettem apaként. [...] Nem tudom, hogyan mondjam el egy nyolcéves kislányomnak, hogy az édesanyja azért harcol ellenem, hogy kevesebb időt tölthessen velem. Szomorú vagyok, hogy itt tartunk, és emiatt is bíróságra kell járnom. Köszönettel tartozom azonban a mai törvényalkotóknak, hogy egy apának nem csak kötelességei, hanem jogai is vannak”

– árulta el a Borsnak Berki Krisztián.

A lap információi szerint Berki először hétvégi apuka volt, majd heti váltásban nevelték közös gyermeküket, aki a rengeteg kirakott Insta Story alapján nagyon jól érzi magát az apukájával és annak várandós szerelmével, Mazsival.

Berki Krisztián mindent meg fog tenni azért, hogy ne csökkenjen a lányával együtt töltött ideje, így komoly csatára számíthatunk a bíróságon:

„Sok esetben az édesapák inkább lemondanak, tartásdíjat, gyerektartás fizetnek, mintsem harcolnának, hogy láthassák a gyermeküket, és az anyára hagyja, minthogy évekig küzdjenek egymással. Én őszintén átbeszéltem a történteket a kislányommal, és kijelentette, ha hét napot tölt az anyukájánál, akkor nálam is ugyanennyit szeretne. Nekem nincs más dolgom, mint ezért mindent megtenni. Én egy harcos vagyok az életben, mindent megteszek, és végsőkig harcolok a kislányomért és az érdekeiért! Pamelával közösen szerettünk volna anno családot alapítani, most pedig minden további lépéssel csak ártunk a gyermeküknek. Számomra továbbra is a saját példámból kiindulva az az igazi szülő, aki időt tölt a gyermekével, gondoskodik róla, neveli és nem letudja pénzben, tartásdíjban.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás