promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián keményen helyre tette a támadókat: „Semmi sincs ingyen”
Borítókép:  Berki Krisztián / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Krisztiánnak szinte folyton beszólnak az emberek, de most megelégelte, és egy hosszú bejegyzésben reagált az igazságtalan támadásokra.

Rengeteg botrányba keveredett az utóbbi időben Berki Krisztián, hiszen kirúgták a Life TV-től, illetve újra előkerült a „büntetőfékezős” ügye is. Persze történt vele pár fantasztikus dolog is, hiszen első közös gyermeküket várják feleségével, Mazsival, viszont a rosszindulatú kommentelők még ezeket a csodás pillanatokat is megpróbálják tönkretenni pár kemény beszólással – de most mindenkit helyre tett Berki Krisztián.

„Mennyiszer hallottam már: »könnyű Neked«

Persze, hogy nekem könnyű, hiszen átlagos genetikával születtem a tehetségtelenek teljes nyugalmával.... csak egyvalami nem hagyott nyugodni....: méghozzá az a tudat, hogy ha átlagos maradok, akkor majd átlag élet jár, átlagos fizetéssel.... Nem az számít, hogy honnan jössz.... vagy, hogy kik a szüleid.... csakis egy számít, hogy Te mit akarsz az élettől, és azért hajlandó vagy-e folyamatos áldozatok meghozatalára vagy akár bármit megtenni....

Semmi sincs ingyen.... »még a Facebook beszólás is csak a posztolás után jön és nem előtte«

A jelenlegi életemet is csak magamnak köszönhetem: legyen az bármilyen terület mindig én akarom a legjobban a sikert”

– írta Berki Krisztián.

A rengeteg internetes troll még mindig nem fogta fel, hogy hiába oltogatják minden erejükkel Berki Krisztiánt, őt ez egyáltalán nem zavarja – sőt, egyenesen motivációt merít a negatív hozzászólásokból.

Itt lehet megtekinteni azt a feszítős képet, amit Berki Krisztián a fenti sorokhoz mellékelt – csak hogy mindenki lássa, hogy az ő mentális és fizikai pajzsát nem lehet olyan könnyen megrepeszteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás