promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián a „lakótelepi” életről elmélkedik, Mazsi pedig mellbimbót villant – fotó
Borítókép:  Berki Mazsi és Krisztián / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián a lakótelepi életről mesélt, Mazsi pedig olyan ruhát vett fel, ami nem tudott megbirkózni a mellbimbójával.

Bőven van miért izgulnia mostanában Berki Krisztiánnak, hiszen még folyamatban van a „büntetőfékezős” ügye, ami miatt akár börtönbe is kerülhet, illetve első közös gyermeküket várják szerelmével, Mazsival, akivel láthatóan nagyon boldogok együtt, hiába támadják őket folyamatosan a kommentelők.

Aki követi Berki Krisztiánt, az tudja, hogy folyton életbölcsességeket oszt meg a közönséggel, és ez most is így van, ugyanis arról írt pár sort, hogy milyen volt felnőni Tatabányán a lakótelepen, és hogy mire tanította meg őt a kemény gyerekkora.

„A puszta létezés még nem élet.... a háttér gyerekkoromat idézi »lakótelepi« élet. Bárki bármit mondhat én imádtam..... Bandákba verődni és a »lakótelepi« bandákban bandázódni...... Még ha sokszor nehéznek vagy kilátástalannak is hittem gyerekként..... a »holnapot«, mégis hálás lehetek és vagyok is a Tatabányai gyermekkori évekért. Ezek az évek megtanítottak a »nagybetűs« életre megtanítottak küzdeni.

»egy férfinak nincs joga feladni«”

– osztotta meg gondolatait a lenti posztban Berki Krisztián, aki ezek után még arra is képes volt, hogy ruhát reklámozzon.

Felesége, Mazsi pedig már érzékeli a testén a várandósság által okozott változásokat, ezért új ruhákat kellett vennie. Lőtt is magáról egy szelfit egy elég szexi szettben, de arra valószínűleg nem figyelt, hogy a képen látni lehet a mellbimbóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás