promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy punkzenekar imádná, ha valaki ciánt adna Berki Krisztiánnak és elkaparná – 18+
Borítókép:  LifeTV
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Központi Hatalom anno iszonyatosan keményen beszólt Berki Krisztiánnak, a szerzemény pedig ismét felkapott lett.

Berki Krisztiánnak nagyon rosszul mennek a dolgai, amióta a média leleplezte a büntetőfékezését. Ő persze továbbra is bizonygatja az igazát, és szerinte elkerülhető lett volna a baleset, ha a buszsofőr fékez. Berki állítása mellett a felesége, Berki Renáta, azaz Mazsi is kitart, aki anno külön videóban védte meg a párját Instagramon.

Az újabb pofon akkor jött, amikor Berkit kirúgták a LifeTV-től. A hivatalos indoklás szerint a celebet belső feszültség miatt küldték el a csatornától, aminek semmi köze nem volt a büntetőügyéhez. Berki azóta főleg az Instagramon próbál kommunikálni, de a közvélemény nem fogja vissza magát, így inkább letiltotta a kommenteket.  

A celeb legnagyobb kritikusa, Puzsér Róbert olyan magas labdákat kap ajándékba mostanában, hogy nem győzi őket lecsapkodni. Van azonban egy zenekar, ami anno nemcsak kritizálta, de szabályosan a földbe döngölte Berki Krisztiánt, és ez nem volt más, mint a Központi Hatalom. A srácok mindenkinek beszóltak már, akiknek mások nem mertek, de hát ilyen egy igazi punkzenekar.

Berki médiafelhajtása miatt most egyre többen hallgatják meg újra a dalt.

„Aktuálisabb nem is lehetne... :)”

- írta az egyik kommentelő YouTube-on, de akadt ilyen is:

„Jó hallgatni ezt a zenét, azután hogy Berkike megint milyen okos volt. Szegény gyereket még az ág is húzza. Hiszen Ő csak szabályosan akart lekanyarodni jobbra, index nélkül, előzés után, és erre jött a gonosz busz, akinek sofőrje japán kamikaze repülősöket meghazudtolva, fékezés nélkül beleszállt a főpolgármester jelölt kölcsön Bentley-ébe. Erre még támadja a Puzsér is, hát jól rájár a rúd szegényre...”

A csapat anno nem akart egy jó kis pert a nyakába, így direkt feltüntették, hogy a Berky Krisztián, akit a dalukban megemlítenek egy fiktív személy.

„Bármilyen egyezés a valósággal a véletlen agyszüleménye. Mi nem akarunk senkit megbántani, ezért ne is vegye magára senki. Ha valaki meg magára veszi, akkor aláírja, hogy ez mind igaz!”

– mondta megfontoltan a videója alatt a zenekar.

Ezzel persze óvatoskodtak, azonban a dalszöveggel már abszolút nem, mert a refrénben ilyennel is találkozhatunk:

„Berky Krisztián, Krisztián Berky, fogd meg a f…od és az any..ra v..d ki”

Berki anno amúgy nyilatkozott a szerzemény kapcsán, és azt mondta, hogy örül neki, ha az emberek jókat mosolyognak ezeken a műveken, a zenekar frontemberének pedig azt üzente, hogy ennél többet úgy se tud tenni ellene szegény.

A videó jelenleg 418 ezres megtekintésnél jár, ami azért elég árulkodó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás