promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián elképesztő képpel üzent: „büntetőfékeztem”
Borítókép:  YouTube.com / LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki furcsa fotóval jelentkezett az Instagramon.

A celeb, Berki a szuezi konténerhajó-válságra és saját ügyére reflektált egy képmontázzsal, amelyre csupán annyi írt:

„Büntetőfékeztem"

Majd a poszthoz tartozó megjegyzés:

„A mém gyár beindult"

Azt persze mindenki saját maga döntse el, hogy ezen illik-e poénkodni, valószínűleg most rengeteg komment érkezne a poszthoz, ha nem lenne letiltva Berki oldalán a kommentelési lehetőség. A cikkünkhöz tartozó Facebook-poszt alatt IDE kattintva kommentálhatod a képet.

Berki Krisztián amúgy az elmúlt két hétben két üggyel is az újságok címlapjára került, az állítólagos büntetőfékezés és a Life TV-től való távozása tematizálta a bulvároldalak címlapját, ezért szánta el magát a drasztikus váltásra, hogy nem enged be kommenteket az Instagramjára.

Mégis mi történt a Szuezi csatornánál?

A Szuezi-csatornába pár nappal ezelőtt akadt fenn egy konténerszállító hajó, ami miatt hatalmas forgalomtorlódás alakult ki a világgazdaság egyik legforgalmasabb helyén, így rengeteg áru forgalmát tartotta fel a 400 méteres monstrum. A katasztrófát amúgy a nagy szél és porvihar okozta, amely megnehezítette a hajó irányítását, majd ezeknek köszönhetően keresztbe is fordult.

De hétfőn végre sikerült kiszabadtani a hajót, és megindulhatott a forgalom a csatornán, amely Európát köti össze Ázsiával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás