Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Berki Krisztián drasztikus lépést tett

Berki Krisztián drasztikus lépést tett

Színes

Berki Krisztián drasztikus lépést tett

Színes

Promotions 12:12

Berki Krisztián hozott egy határozott döntést: letiltotta a kommentelőket az Instagram-oldaláról.

Talán nem túlzás állítani, hogy zajlik az élet Berki Krisztián körül. Minden azzal kezdődött, hogy néhány nappal ezelőtt, hogy a Fővárosi Ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, valamint jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt eljárást indított a celeb ellen. Az ügyészség büntetőfékezés miatt indítványt tett Berki ellen végrehajtandó börtönbüntetésre, a közügyektől-, valamint a járművezetéstől eltiltásra.

Nem sokkal később a Life TV bejelentette, nem kíván tovább együtt dolgozni Berkivel. Mint kiderült, nem a büntetőfékezéses ügye, hanem belső viszályok miatt távolították el a csatornától Berkit. A celeb minap már azzal tűnt fel, hogy hősként tolt el egy autót a busz útjából, persze némi segítséggel. De hiába a jótett, hiába az, hogy Berki felesége, Mazsi is próbálta megvédeni férjét, olyan gyűlöletcunami zúdul Berki Krisztiánra, amilyen talán még soha.

Ezért Berki úgy döntött nem kér ebből, s letiltotta a kommentelőket az Instagram-oldaláról. 

Aki kíváncsi arra, hogy az emberek, hogyan és miként reagálnak Berki egy-egy megnyilvánulására, az a celeb Facebook-oldalára látogasson el. Annyit előre elárulhatunk, hogy kevés a pozitív jellegű megszólalás. Ahogy az is látható: Berki kitart igaza mellett.

Borítókép: TV2