promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián kicsapta, amije van, majd egy tanyát kért cserébe – videó
Borítókép:  Berki Krisztián / via velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián nem akármilyen módon próbált tanyát venni, Győzike durván megalázta Bea asszonyt, DR BRS pedig szexi táncot adott elő a Life TV-n futó Van életünk első adásában.

Berki Krisztián nagyon szeretett volna venni egy tanyát, ezért kicsapta az állítólag 44 ezer eurós (vagyis állítása szerint 16 millió és 60 ezer forintos) karóráját, majd a feleségétől, Mazsitól is felajánlott 4 millió forintot, hogy megvehesse a kiszemelt helyet. Ezek után azzal próbálta meggyőzni az eladót, hogy neki többek között állatokat és takarmányt kell vennie, meg persze egy helikopter-leszállót is kéne csináltatnia, hiszen sportautóval nem tudna bejönni. Berki Mazsinak viszont nem tetszett ez a karórás dolog, és azt is elmondta, hogy miért:

Zámbó Krisztián és szerelme, Zsuzsika egy barlangot próbáltak megkeresni, de közben nagyon elfáradtak és a helyet se lelték. Az énekes szerint nem szokatlan náluk a bóklászás, hiszen még kocsival, GPS segítségével és képesek eltévedni, de szerencsére most sikerrel jártak, ráadásul volt velük egy hatalmas maci is:

DR BRS és párja, Adri hamarosan elérkeznek a megismerkedésük hetedik évfordulójához, ezért a népszerű zenész igazán különleges meglepetést talált ki a különleges napra, hiszen egy szexi táncot fog előadni szerelmének. Viszont azzal nem számolt, hogy éppen a csábító mozdulatok gyakorlása közben rontanak rá, így gyorsan ki kellett találnia valami kifogást, nehogy lebukjon, ennél tökéletesebben pedig nem is oldhatta volna meg a dolgot:

Győzike és Gáspár Bea elég keményen egymásnak estek, és igaz, hogy mosolyogva vitatkoztak, mégis elhangzottak olyan sokkoló mondatok, mint például a Bea asszony által kijelentett „Megmentettem az életedet a pénzemmel, ami a könyvből befolyt. [...] Mert te egy munkanélküli tróger voltál!”:

Gáspár Győzőt se kellett ám félteni, hiszen elég keményen megalázta feleségét, mikor azt mondta neki, hogy „Már ne haragudjál, de én szebb vagyok férfiben, mint te nőben!”:

A fenti jelenetről ebben a cikkünkben írtunk bővebben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás