promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián párja teljesen kiakadt: „a média fenegyerekének felesége vagyok, de ami sok az sok”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A celebfeleség azon háborodott fel, hogy a követői szerint fel kellene vállalnia műmelleit. 

Pár nappal ezelőtt Berki Mazsi kitett magáról egy fotót az Instagramra. A képen finoman szólva is előtérbe kerültek a celebritás formás, babafej méretű keblei, amelyeket egyébként eddig is előszeretettel mutogatott melltartó nélkül is. 

A poszt alatt természetesen azonnal kitört a kommentháború, hogy Mazsinak vajon a terhességtől duzzadtak-e meg ilyen hatalmasra a mellei, vagy mindig is ekkorák voltak, és a plasztikai műtéteknek köszönheti tökéletes dekoltázsát.

A sok kommentelő közül azonban volt egy, aki nagyon kihúzta a gyufát a celebfeleségnél:

„Azt az egyetlen dolgot nem értem, hogy aki a szilikon mellett dönt, miért szégyenli... követem a profilt, mindenki aki követi látja a változást, babavárástól függetlenül. Egy két képen teljesen egyértelmű, a mellforma, melltartás alapján hogy igenis beavatkozás történt. Mindig tagadás van. De miért? Miért nem lehet ezt büszkén »viselni?« Semmi rossz nincs benne szerintem.” 

A hozzászólás kiverte a biztosítékot Mazsinál, aki az alábbiakkal felelt:

„Büszkén fogom viselni ha egyszer az lesz! De nincs az! Büszkén viselem a póthajam is és mindenki tudja, hogy az! Szerintem meg elkélne a társadalomnak gondolkozni! Mikor egy nap hatszor válunk azt is kiteszem. Önazonos vagyok és az is maradok. Sokan azért nem hiszitek, mert saját magatoknak is hazudtok! Nézetek kicsit magatokba, de komolyan! Felháborító amit művelnek egyesek... és nem csak az én oldalamon. Legyen szép napod!”

Berki Krisztián felesége azonban úgy tűnik, képtelen volt egy egyszerű válasszal túllendülni az ügyön. Erre utal legalábbis az, hogy nemrég kifotózta a beszélgetést, és Instagram story-ban is kommentelte:

„Mikor romlott ennyire meg a társadalom? Nem tartom magam celebnek, de igen a média fenegyerekének a felesége vagyok. Egyész nagy követőtáborral... De ahogy elnézem más »hírességek« oldalát ott sincs ez másképp... Hova vezet ez? Vádaskodás. Meghazudtolás. Találgatás... Nem szoktam kifakadni, de ami sok, az sok...”

Ti mit gondoltok, Berki Mazsi a természetnek köszönheti tökéletes melleit, vagy kapott némi orvosi segítséget?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás