promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztiánnak nem lehet többé gyermeke?
Borítókép:  Berki Krisztián / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián és Mazsi gyermeket szeretnének, de rettenetes hírt kaptak, a Gáspár család pedig cukrászdát nyitna – derült ki a Life TV-n futó Van életünk című műsorból.

Berki Mazsi már a kapcsolatuk kezdete óta arra vágyik, hogy közös gyermekük legyen Krisztiánnal, és mivel az egykori labdarúgó már 40 éves, így elküldte őt egy vizsgálatra, hogy kiderüljön, minden rendben van-e vele. Ennek az első állomása az volt, hogy Berki Krisztiánnak egy kis pohárkányi spermamintát kellett produkálnia, és határozottan megsértődött, mikor felesége nem akart neki segíteni ebben:

Berki Krisztián szörnyű hírt kapott az orvosnál, ugyanis kiderült, hogy valószínűleg a sport miatti injekciós kúrák hatására a spermaszáma szinte egyenlő a nullával, így komoly veszélybe került, hogy Mazsival bármikor is gyermekük születik. A hírességet nagyon elszomorította a hír, de leginkább attól félt, hogyan közli ezt szerelmével:

A Gáspár család elhatározta, hogy nagyjából egy év múlva cukrászdát nyit, Győzike pedig már a szerepeket is leosztotta, persze úgy, hogy ő a legnagyobb főnök, Bea asszony pedig csak egy egyszerű beosztott. Voltak itt nagy meglepődések Győző tervein, de nem kell aggódnia, hiába érzi magát nyeregben, Gáspár Bea tudja, hogy mit csinál:

Gáspár Evelin úgy tűnt, hogy kicsit megrémült a cukrászdával járó hatalmas felelősségtől, ezért elkezdett kihátrálni, amivel nagyon feldühítette Győzikét. Végül úgy elmérgesedett a helyzet, hogy Evelin fogta magát, és ott hagyta az egész családot. Győző szerint nem ez volt az első ilyen eset, hiszen még Amerikában is volt erre példa, ráadásul úgy, hogy egy szót sem tudott angolul:

Még több Van életünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás