Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kirúgták Berki Krisztiánt

Kirúgták Berki Krisztiánt

Színes

Kirúgták Berki Krisztiánt

Színes

Helmeczi Benjamin 10:11

Most jött a hír, hogy Berki Krisztiántól megvált a Life TV.

Berki Krisztián tavaly augusztus óta oszlopos tagja a Life TV csapatának: műsorvezető volt a Bréking! című műsorban, majd nemrég a Van életünk című reality-ben tűnt fel, azonban a Blikk információi szerint nem forgatnak vele többet, és már a csatorna plakátjáról is lekerült.

A csatorna nem szeretne tovább dolgozni Berkivel, s úgy tudjuk, ez az elhatározás érett egy ideje, korábban is felmerült, hogy megváljanak tőle, tehát a döntés nem érhette váratlanul a hírességet. Az, hogy a büntetőfékezés miatt indult eljárás befolyásolta-e a csatorna vezetését abban, hogy megváljanak Berkitől, nem tudni, ám amíg a bíróság nem mondja ki őt bűnösének őt is megilleti az ártatlanság vélelme, az azonban biztos, hogy egy ilyen botrány nem feltétlenül vet jó fényt az egykori labdarúgóra - írja a Blikk.

A lapnál úgy tudják, hogy a Van életünk eddig felvett részei még adásba kerülnek, de mától nem vesznek fel több jelenetet Berkivel és feleségével.

Persze felmerül annak lehetősége is, hogy a Life TV-nél már korábban úgy döntöttek, hogy megválnak Berkitől, ugyanis a Bréking! új plakátján sem szerepel már a híresség, ami viszont még a botránya kirobbanása előtt készült.

Közben a Life TV egy közleményben magyarázta meg a történteket, amit az alábbi cikkben olvashattok.

Borítókép: Life TV