Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Berki Krisztián a kivasalt heréjével alapozza meg a húsvéti hangulatot – kép

Berki Krisztián a kivasalt heréjével alapozza meg a húsvéti hangulatot – kép

Színes

Berki Krisztián a kivasalt heréjével alapozza meg a húsvéti hangulatot – kép

Színes

Baranyecz János 13:13

Berki Krisztián az utóbbi pár hétben botrányt botrányra halmozott, de most eljött a húsvét, és poénosra vette a figurát, ugyanis a kivasalt heréjével viccelődik.

Az ország egyik legmegosztóbb személyiségének számít Berki Krisztián, akit egyesek ki nem állhatnak, mások viszont példaképként tekintenek rá, de az biztos, hogy szinte mindenki ismeri őt. Mostanában újra előkerült a több évvel ezelőtti „büntetőfékezős” ügye, illetve a Life TV is megvált tőle, bár állítólag a kettő között nincs összefüggés.

Berki Krisztián 2014-ben egyebek közt azzal ragadta magához az emberek figyelmét, hogy megismertette a magyar néppel a „herevasalás” misztikus fogalmát, most pedig eljött az ideje, hogy ismét szóba hozza – ha már húsvét van, és mindenki a tojásokról beszél, nem igaz?

A híresség kirakott egy poénképet, amin három pult látható: az elsőn tojásírás, a másodikon tojásfestés, a harmadikon pedig tojásvasalás felirattal – utóbbi előtt pedig egy hatalmas, izmos figura áll, aki valószínűleg őt jelképezi.

Berki Krisztián amúgy tavaly az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban elárulta, hogy csak átverés volt a „herevasalásos” történet, mivel a plasztikai sebész szerint még nincs szüksége rá – de ha ez nem igaz, akkor miben hihet még az ember? Létezik egyáltalán a húsvéti nyuszi?

Lehet, hogy sosem tudjuk meg a választ, de addig is itt lehet megtekinteni a humoros kis posztot, hátha valakinek mosolyt csal az arcára:

Borítókép: Berki Krisztián / youtube.com/LifeTV (screenshot)